Простий і швидкий рецепт холодцю пирога з яблуками в духовці
Проста і смачна ідея для вашого чаювання – яблучний заливний пиріг. Ви не витратите багато часу на кулінарний процес і швидко порадуєте своїх близьких або гостей ароматною солодкою випічкою.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Яблуко – 5 шт.
- Борошно – 150 гр.
- Цукор – 150 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Кориця – за смаком.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Пудра цукрова – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо продукти для приготування пирога.
Крок 2. Займемося начинкою. Промиваємо яблука і ріжемо їх на дрібні шматочки, обережно витягаючи кісточки.
Крок 3. Посипаємо продукт корицею. Розмішуємо.
Крок 4. Викладаємо начинку на дно форми для випікання.
Крок 5. Для тіста розбиваємо три курячих яйця. Доповнюємо їх цукром.
Крок 6. Збиваємо хвилин 7, до густої і пишної маси .
Крок 7. Додаємо просіяне з розпушувачем борошно.
Крок 8. Посипаємо невеликою кількістю кориці. Достатньо однієї щіпки.
Крок 9. Знову збиваємо до однорідної гладкого тіста.
Крок 10. Заливаємо тягучим тестом яблучну начинку.
Крок 11. Ставимо форму з вмістом в розігріту до 180 градусів духовку.
Крок 12. Випікаємо пиріг близько 45 хвилин.
Крок 13. Даємо ласощів трохи охолонути.
Крок 14. Прикрашаємо яблучне частування цукровою пудрою.
Крок 15. Готово! Можна ділити на порції і подавати до столу!