Пишні оладки на кефірі – 10 кращих покрокових рецептів з фото

Ніжні і смачні оладки на кефірі з яблуками

Смачний і корисний сніданок або полуденок можна влаштувати всій родині з яблучними оладками. Випічка з яблуками виходить соковитою, ніжною і смачною, її можна подавати зі сметаною, медом або іншим солодким кремом.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Кефір – 1 склянка
  • Сіль – за смаком.
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Яблука – 2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. У мисці збийте яйця з цукром і сіллю.

Крок 2. У кефір всипте соду, вони повинні вступити в реакцію і на поверхні кефіру з’являться бульбашки.

Крок 3. Кефір влийте яєчну масу і перемішайте до однорідності.

Крок 4. У миску до рідких інгредієнтів додайте просіяне борошно.

Крок 5. Тісто перемішайте до однорідності, щоб не залишилося грудок.

Крок 6. Яблука помийте і наріжте дрібними кубиками. У тісто всипте яблука і перемішайте.

Крок 7. Оладки обсмажте на середньому вогні на рослинній олії з двох сторін. На кожну сторону піде по 3-4 хвилини.

Крок 8. Рум’яні оладки з яблуками промокніть від зайвого жиру паперовими серветками і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!