Ніжні і смачні оладки на кефірі з яблуками
Смачний і корисний сніданок або полуденок можна влаштувати всій родині з яблучними оладками. Випічка з яблуками виходить соковитою, ніжною і смачною, її можна подавати зі сметаною, медом або іншим солодким кремом.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Кефір – 1 склянка
- Сіль – за смаком.
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Яблука – 2 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. У мисці збийте яйця з цукром і сіллю.
Крок 2. У кефір всипте соду, вони повинні вступити в реакцію і на поверхні кефіру з’являться бульбашки.
Крок 3. Кефір влийте яєчну масу і перемішайте до однорідності.
Крок 4. У миску до рідких інгредієнтів додайте просіяне борошно.
Крок 5. Тісто перемішайте до однорідності, щоб не залишилося грудок.
Крок 6. Яблука помийте і наріжте дрібними кубиками. У тісто всипте яблука і перемішайте.
Крок 7. Оладки обсмажте на середньому вогні на рослинній олії з двох сторін. На кожну сторону піде по 3-4 хвилини.
Крок 8. Рум’яні оладки з яблуками промокніть від зайвого жиру паперовими серветками і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!