Рагу зі свинини – 8 рецептів приготування з фото покроково

Соковите і м’яке рагу зі свинини в мультиварці

Соковите і ароматне рагу зі свинини в мультиварці. Таке блюдо можна використовувати і як перше, і як друга, а завдяки приготуванню в мультиварці воно виходить дуже швидким і простим.

Час приготування: 120 хв

Час приготування: 55 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Свинина – 400 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1,5 ст. л.
  • Часник – 1 зубчик
  • прованські Трави сухі – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

1. Лук очищаємо, нарізаємо четвертинками.

2. Наливаємо в чашу мультиварки масло, викладаємо в нього цибулю і включаємо режим «Смаження/Випічка». Таким чином готуємо цибулю близько 5 хвилин при відкритій кришці. Потім додаємо нарізану півкільцями моркву і готуємо ще 5 хвилин.

3. Нарізаємо свинину брусочками, солимо її і перчимо, а також посипаємо прованськими травами. Додаємо м’ясо в чашу мультиварки і готуємо, помішуючи, ще приблизно 10 хвилин. Потім закриваємо рагу кришкою і включаємо режим «Гасіння».

4. Промиваємо картоплю, очищаємо його і нарізаємо великими шматочками. Додаємо в каструлю.

5. Також нарізаємо великими брусочками кабачок, а помідори нарізаємо часточками. Подрібнюємо зелень і додаємо в чашу мультиварки.

6. Вливаємо половину мультистакана гарячої води і готуємо рагу до закінчення режиму.

7. Подаємо страву в гарячому вигляді. Приємного апетиту!