Соковите і м’яке рагу зі свинини в мультиварці
Соковите і ароматне рагу зі свинини в мультиварці. Таке блюдо можна використовувати і як перше, і як друга, а завдяки приготуванню в мультиварці воно виходить дуже швидким і простим.
Час приготування: 120 хв
Час приготування: 55 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Свинина – 400 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Кабачок – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Масло рослинне – 1,5 ст. л.
- Часник – 1 зубчик
- прованські Трави сухі – за смаком
- Зелень – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
1. Лук очищаємо, нарізаємо четвертинками.
2. Наливаємо в чашу мультиварки масло, викладаємо в нього цибулю і включаємо режим «Смаження/Випічка». Таким чином готуємо цибулю близько 5 хвилин при відкритій кришці. Потім додаємо нарізану півкільцями моркву і готуємо ще 5 хвилин.
3. Нарізаємо свинину брусочками, солимо її і перчимо, а також посипаємо прованськими травами. Додаємо м’ясо в чашу мультиварки і готуємо, помішуючи, ще приблизно 10 хвилин. Потім закриваємо рагу кришкою і включаємо режим «Гасіння».
4. Промиваємо картоплю, очищаємо його і нарізаємо великими шматочками. Додаємо в каструлю.
5. Також нарізаємо великими брусочками кабачок, а помідори нарізаємо часточками. Подрібнюємо зелень і додаємо в чашу мультиварки.
6. Вливаємо половину мультистакана гарячої води і готуємо рагу до закінчення режиму.
7. Подаємо страву в гарячому вигляді. Приємного апетиту!