Розсольник класичний – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Класичний розсольник ленінградський по технологічній карті

Знаменитий розсольник ленінградський по технологічній карті виходить в міру солоним і пікантним. Також страва підходить для дитячої кухні, незважаючи на насичений і злегка пряний смак. Спробуйте!

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Курка – 200 гр.
  • Крупа перлова – 1 ст. л.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Огірок солоний – 2 шт.
  • Масло вершкове – 0,5 ст. л.
  • Масло рослинне – 0,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Сметана – за смаком.
  • Петрушка – за смаком.

Процес приготування:

1. Перлову крупу промиваємо й відварюємо до напівготовності. Залишаємо на час.

2. Відварюємо курку у воді. Отриманий бульйон проціджуємо, так як на ньому будемо готувати суп.

3. Дуже дрібно нарізаємо солоні огірки. Знімаємо шкірку за бажанням. Далі заливаємо продукт невеликою кількістю бульйону і тушкуємо в сковороді 10-15 хвилин.

4. Невеликими кубиками нарізаємо картоплю і опускаємо його в бульйон. Відварюємо.

5. Розігріваємо Сковороду з рослинним і вершковим маслом. Обсмажуємо тут терту моркву і подрібнену ріпчасту цибулю протягом 3-5 хвилин.

6. Відправляємо в суп огірки, морква з цибулею і перловку. Тримаємо страву на плиті до готовності картоплі.

7. Гарячий суп розливаємо по тарілках. За смаком додаємо сметану і подрібнену петрушку. Можна подавати до столу!