Рулетики з баклажанів – 10 рецептів з різними начинками з покроковими фото

Простий і смачний рецепт рулетиків з баклажанів з сиром

Сир із зеленню ідеально підходить для страв з баклажанів, і рулетики – не виняток. Виходить досить свіже і поживне блюдо, яке можна використовувати в якості сніданку або на вечерю. Краще вибирати сир пожирніше, щоб начинка була більш ніжною і соковитою. Подають рулетики в охолодженому вигляді.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 10.

Склад:

  • Баклажани – 5 шт.
  • Сир твердий – 250 гр.
  • Сир 9% — 250 гр.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Часник – 5 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло оливкове – для смаження.

Процес приготування:

1. У вимитих баклажанів видаляють хвостики і нарізають уздовж товщиною до 5 мм

2. На деко, скропіть олією, викладають слайсы баклажанів і готують в духовці приблизно 15 хвилин.

3. Натертий в стружку сир змішують з размятым сиром, рубаними зеленню і часником, приправляють сіллю і чорним перцем.

4. На неостывшие скибочки баклажана кладуть начинку, що дозволить сиру злегка розплавитися, а часнику – розкрити весь свій аромат.

5. Страву подають після того, як рулетики повністю охолонуть, прикрасивши зеленню.