Простий і смачний рецепт рулетиків з баклажанів з сиром
Сир із зеленню ідеально підходить для страв з баклажанів, і рулетики – не виняток. Виходить досить свіже і поживне блюдо, яке можна використовувати в якості сніданку або на вечерю. Краще вибирати сир пожирніше, щоб начинка була більш ніжною і соковитою. Подають рулетики в охолодженому вигляді.
Час приготування: 25 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 10.
Склад:
- Баклажани – 5 шт.
 - Сир твердий – 250 гр.
 - Сир 9% — 250 гр.
 - Зелень – 1 пучок.
 - Часник – 5 зуб.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Масло оливкове – для смаження.
 
Процес приготування:
1. У вимитих баклажанів видаляють хвостики і нарізають уздовж товщиною до 5 мм
2. На деко, скропіть олією, викладають слайсы баклажанів і готують в духовці приблизно 15 хвилин.
3. Натертий в стружку сир змішують з размятым сиром, рубаними зеленню і часником, приправляють сіллю і чорним перцем.
4. На неостывшие скибочки баклажана кладуть начинку, що дозволить сиру злегка розплавитися, а часнику – розкрити весь свій аромат.
5. Страву подають після того, як рулетики повністю охолонуть, прикрасивши зеленню.












