Запіканка з риби і капусти в духовці
Запіканка з риби і капусти в духовці – це неймовірно апетитний і ситне блюдо для домашнього столу. Воно порадує вас цікавим смаком і нескладним кулінарним процесом. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 1
Склад:
- Філе риби – 250 гр.
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир твердий – 70 гр.
- Борошно – 4 ст. л.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Для заливки:
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 100 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Ріпчасту цибулю очищаємо, капусту промиваємо й обсушуємо.
Крок 2. Рибне філе нарізаємо невеликими шматочками. Солимо їх і перчимо, після обвалюємо в борошні й обсмажуємо до рум’янцю на рослинному маслі.
Крок 3. Далі обсмажуємо подрібнену цибулю, доповнюємо його дрібно нашаткованої капустою, томатною пастою, сіллю і спеціями. Перемішуємо і тушкуємо до м’якості овочів.
Крок 4. У форму для запікання викладаємо половину капусти. Далі йде шар з риби, який закриваємо залишилася капустою.
Крок 5. Збиваємо яйце зі сметаною. Вливаємо суміш в заготовку, посипаємо все тертим твердим сиром.
Крок 6. Запікаємо частування 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Запіканка з риби і капусти в духовці готова. Подавайте до столу і пробуйте!