Ніжний рибний пиріг на сметані
Ніжний і апетитний рибний пиріг можна приготувати на сметанному тесті. Такий варіант порадує простим виконанням. Готове блюдо вийде ситним, ароматним і яскравим за смаком.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 300 гр.
- Яйце – 6 шт.
- Сметана – 3 ст. л.
- Кефір – 1 склянка
- Масло вершкове – 50 гр.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Розпушувач – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Тунець консервований – 1 банка.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти.
2. Три яйця збиваємо разом з дрібкою солі.
3. Додаємо сюди кефір і сметану. Продовжуємо вимішувати.
4. Вливаємо розтоплене і злегка остигле масло.
5. Просіваємо борошно разом з розпушувачем.
6. Розмішуємо рідке тісто до однорідності.
7. Тунець відкидаємо на сито, щоб стекла зайва рідина. Також продукт подрібнюємо.
8. Залишилися яйця відварюємо і дрібно нарізаємо. Ріжемо і зелений лук.
9. З’єднуємо продукти для начинки і перемішуємо їх.
10. Половину тіста вливаємо у форму для випікання.
11. Далі викладаємо начинку.
12. Виливаємо тісто.
13. Готуємо страву 50 хвилин при температурі 180 градусів.
14. Домашній рибний пиріг готовий. Діліть його на порції і пригощайтеся!