Рибний пиріг – 10 рецептів в духовці з покроковими фото

Ніжний рибний пиріг на сметані

Ніжний і апетитний рибний пиріг можна приготувати на сметанному тесті. Такий варіант порадує простим виконанням. Готове блюдо вийде ситним, ароматним і яскравим за смаком.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 гр.
  • Яйце – 6 шт.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Кефір – 1 склянка
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Розпушувач – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Тунець консервований – 1 банка.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

2. Три яйця збиваємо разом з дрібкою солі.

3. Додаємо сюди кефір і сметану. Продовжуємо вимішувати.

4. Вливаємо розтоплене і злегка остигле масло.

5. Просіваємо борошно разом з розпушувачем.

6. Розмішуємо рідке тісто до однорідності.

7. Тунець відкидаємо на сито, щоб стекла зайва рідина. Також продукт подрібнюємо.

8. Залишилися яйця відварюємо і дрібно нарізаємо. Ріжемо і зелений лук.

9. З’єднуємо продукти для начинки і перемішуємо їх.

10. Половину тіста вливаємо у форму для випікання.

11. Далі викладаємо начинку.

12. Виливаємо тісто.

13. Готуємо страву 50 хвилин при температурі 180 градусів.

14. Домашній рибний пиріг готовий. Діліть його на порції і пригощайтеся!