Швидкий і простий рецепт пирога з рибним фаршем
Поживна страва для вашого столу – пиріг з фаршем з риби. Готовий продукт підійде для повноцінного прийому їжі. Оцініть простий кулінарний рецепт смачного домашнього частування.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 1 склянка
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – 1 щіпка.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Оцет для гасіння соди.
- Масло рослинне – 50 мл
- Філе риби – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Йогурт натуральний – 3 ст. л.
- Помідор черрі – для прикраси.
- Зелень – для прикраси.
Процес приготування:
1. Спочатку приготуємо тісто. Для цього збиваємо яйце з сіллю і цукром.
2. Сюди ж занурюємо борошно, столову ложку рослинної олії і соду, гашену оцтом. Вимішуємо продукти до отримання щільного тіста.
3. Розкачуємо заготовку в тонкий пласт і кладемо його на деко з пергаментом.
4. Цибулю з рибою прокручуємо в м’ясорубці і обсмажуємо продукти в олії близько 5 хвилин на помірному вогні.
5. Натираємо сир і розмішуємо його з натуральним йогуртом.
6. Рівномірно розподіляємо рибний фарш по тесту.
7. Обмазуємо сиром з йогуртом.
8. Випікаємо частування 20 хвилин при температурі 190 градусів.
9. Готовий пиріг ділимо на порції, доповнюємо помідорами, зеленню і подаємо до столу.