Рибний пиріг – 10 рецептів в духовці з покроковими фото

Швидкий і простий рецепт пирога з рибним фаршем

Поживна страва для вашого столу – пиріг з фаршем з риби. Готовий продукт підійде для повноцінного прийому їжі. Оцініть простий кулінарний рецепт смачного домашнього частування.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – 1 щіпка.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Оцет для гасіння соди.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Філе риби – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Йогурт натуральний – 3 ст. л.
  • Помідор черрі – для прикраси.
  • Зелень – для прикраси.

Процес приготування:

1. Спочатку приготуємо тісто. Для цього збиваємо яйце з сіллю і цукром.

2. Сюди ж занурюємо борошно, столову ложку рослинної олії і соду, гашену оцтом. Вимішуємо продукти до отримання щільного тіста.

3. Розкачуємо заготовку в тонкий пласт і кладемо його на деко з пергаментом.

4. Цибулю з рибою прокручуємо в м’ясорубці і обсмажуємо продукти в олії близько 5 хвилин на помірному вогні.

5. Натираємо сир і розмішуємо його з натуральним йогуртом.

6. Рівномірно розподіляємо рибний фарш по тесту.

7. Обмазуємо сиром з йогуртом.

8. Випікаємо частування 20 хвилин при температурі 190 градусів.

9. Готовий пиріг ділимо на порції, доповнюємо помідорами, зеленню і подаємо до столу.