Класична юшка з голови сьомги в домашніх умовах
Вуха – чудове блюдо, яке можна приготувати на пікніку і в домашніх умовах. Для основи бульйону візьміть голову сьомги і вам забезпечений наваристий і корисний супчик.
Час готування: 65 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Голова сьомги – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
Процес приготування:
1. Голову сьомги повністю розморозьте і помийте. Овочі очистіть.
2. Голову сьомги покладіть в каструлю, влийте воду, додайте лавровий лист і цибулю. Варіть інгредієнти після кипіння 20 хвилин.
3. Другу цибулину, картоплю і моркву наріжте кубиками.
4. Викладіть овочі в каструлю і продовжуйте варити ще 15 хвилин.
. Поки варяться овочі, підніміть голову з бульйону, розберіть її, м’ясо поверніть в каструлю. Наприкінці посоліть юшку за смаком і додайте зелень. Дайте супу настоятися під кришкою 10 хвилин, потім подавайте на стіл.
Приємного апетиту!