Рибний суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Класична юшка з голови сьомги в домашніх умовах

Вуха – чудове блюдо, яке можна приготувати на пікніку і в домашніх умовах. Для основи бульйону візьміть голову сьомги і вам забезпечений наваристий і корисний супчик.

Час готування: 65 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Голова сьомги – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.

Процес приготування:

1. Голову сьомги повністю розморозьте і помийте. Овочі очистіть.

2. Голову сьомги покладіть в каструлю, влийте воду, додайте лавровий лист і цибулю. Варіть інгредієнти після кипіння 20 хвилин.

3. Другу цибулину, картоплю і моркву наріжте кубиками.

4. Викладіть овочі в каструлю і продовжуйте варити ще 15 хвилин.

. Поки варяться овочі, підніміть голову з бульйону, розберіть її, м’ясо поверніть в каструлю. Наприкінці посоліть юшку за смаком і додайте зелень. Дайте супу настоятися під кришкою 10 хвилин, потім подавайте на стіл.

Приємного апетиту!