Рибний суп з консервами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Рибний суп з консервами виручить вас при нестачі часу, причому він смачний і поживний. Готувати його дуже просто, для вашої зручності ми зібрали в цій статті 10 всіляких рецептів такого першого страви.

Рибний суп з консервів сайри

Смачне і ситне перша страва на швидку руку. Консерви з сайри – продукт бюджетний і поживний, тому його використовують в приготуванні супів, всього кілька хвилин і страва готова.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Сайра в олії 2 шт.
  • Картопля 700 гр.
  • Цибуля ріпчаста 200 гр.
  • Морква 200 гр.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Зелень за смаком
  • Вода-3 л

Процес приготування:

  1. Як швидко зварити рибний суп з консервами? Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками середнього розміру.
  2. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
  3. Морква очистіть і натріть на крупній тертці.
  4. З консервів злити сік і рибу розімніть виделкою.
  5. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння, посоліть і додайте картоплю, варіть 5 хвилин.
  6. Потім додайте цибулю і моркву, продовжуйте варити ще 5-7 хвилин.
  7. Після цього покладіть лавровий лист і додайте мелений перець.
  8. В останню чергу додайте рибу, перемішайте і варіть до готовності картоплі.
  9. Додайте в суп рубану зелень і подавайте його на стіл.

Приємного апетиту!

Як приготувати смачний суп з консервів горбуші?

Для приготування рибного супу краще всього використовувати консерви з риби жирних сортів, наприклад, сайри або горбуші. Такі супи багаті омегою 3 і добре втамовують голод.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Горбуша консервована – 240 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Рис – 0,3 склянки
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Вода – 2 л
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Овочі промийте і очистіть. Картоплю наріжте невеликими шматочками, моркву натріть на крупній тертці, цибулю наріжте кубиками.

2. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння, викладіть овочі і варіть 5-7 хвилин.

3. Рис кілька разів промийте холодною водою. Солоні огірки наріжте дрібними кубиками. Додайте рис і огірки в каструлю, продовжуйте варити ще 7 хвилин.

4. Горбушу розімніть виделкою і додати в суп.

5. Додайте сіль і мелений перець за смаком, варіть суп до готовності картоплі і рису. При бажанні можна додати свіжу зелень і подавати суп на стіл.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт рибного супу з консервів з рисом

Рибний суп з консервів – це просте і смачне рішення для ситного обіду. Таким супом легко можна нагодувати всю сім’ю, затративши при цьому мінімум сил і часу. Зробити страву ще ситніше допоможе варений рис у його складі.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Консерви рибні – 1 банку.
  • Картопля – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Рис – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком.
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

1. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.

2. У каструлю влийте воду, закип’ятити її, посоліть і викладіть картоплю і рис. Зменшіть вогонь і варіть інгредієнти до готовності.

3. Цибулю і моркву очистіть, дрібно наріжте і обсмажте на рослинному маслі до м’якості.

4. Коли рис і картопля будуть майже готові, додайте в каструлю обсмажені цибулю і моркву. Консерви розімніть виделкою.

5. Додайте рибні консерви в каструлю, перемішайте, варіть суп при слабкому кипінні ще 5-7 хвилин.

6. В кінці додайте перець і зелень за смаком, перемішайте і подавайте суп на стіл.

Приємного апетиту!

Як зварити смачний суп з консервів з картоплею?

Яке обіднє меню обходиться без супу. Рибні консерви дозволяють значно скоротити час на приготування першої страви. Брати можна будь-які консерви: у власному соку, в маслі або томатному соусі.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Консерви рибні – 1 банку.
  • Рис – 2-3 ст. л.
  • Картопля – 2-4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Вода – 2,5 л
  • Зелень – за смаком.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Ріпчасту цибулю і моркву очистіть і промийте. Ріпчасту цибулю наріжте кубиками, моркву – соломкою.

2. На рослинному маслі обсмажте цибулю і моркву до м’якості.

3. У каструлю влийте воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, посоліть. У воду опустіть попередньо промитий рис.

4. Коли вода з рисом закипить, проваріть кілька хвилин, потім додайте нарізаний кубиками картоплю.

5. Рибні консерви розімніть виделкою. Коли рис і картопля будуть практично готові, додайте в суп консерви.

6. Після консервів додайте в каструлю овочеву зажарку, лавровий лист і мелений перець. Дайте супу прокипіти кілька хвилин, додайте рубану зелень і можна подавати його на стіл.

Приємного апетиту!

Суп з консервів скумбрії в олії в домашніх умовах

Суп з рибної консерви зможе приготувати хто завгодно і вийде дуже смачно. У цьому рецепті немає ніяких складних інструкцій, але на смак страви, дуже впливає кількість консервів, яке ви додасте.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Картопля – 300 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 60 гр.
  • Рис – 70 гр.
  • Скумбрія в олії консервована – 280 гр.
  • Вода – 0,7 л.
  • Масло соняшникове – 30 мл
  • Сіль – 2 гр.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Овочі промийте і очистіть. Картоплю наріжте невеликими шматочками, викладіть в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь.

2. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте. Обсмажте цибулю і моркву на соняшниковій олії до золотистого кольору.

3. Рис промийте холодною водою. Коли вода в каструлі закипить, додайте рис. Також в каструлю викладіть зажарку і продовжуйте варити до готовності рису і картоплі. З поверхні бульйону знімайте пінку.

4. Скумбрію розімніть виделкою і додайте в каструлю, перемішайте і додайте сіль за смаком.

5. Варіть суп ще 5-7 хвилин при слабкому кипінні. В кінці додайте рубану зелень і подавайте суп на стіл.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування рибного супу з консервів з пшоном

В цьому рецепті використані прості і досить бюджетні інгредієнти. Незважаючи на це, рибний суп виходить дуже наваристим, смачним і ситним. А головне його приготування не займає багато часу.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Вода – 2 л
  • Сардини консервовані – 1 банку.
  • Картопля – 550 гр.
  • Пшоно – 0,5 склянки
  • Морква – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.

2. Пшоно промийте кілька разів, поки вода не стане прозорою.

3. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння, потім викладіть картоплю і пшоно, варіть 20 хвилин.

4. Моркву очистіть, промийте і натріть на крупній тертці. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками.

5. Цибулю і моркву обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору.

6. Рибу розімніть вилкою, великі кістки видалити. Додайте рибну масу в каструлю, перемішайте.

7. Через 1-2 хвилини додайте в каструлю засмажку з овочів. Суп посоліть і приправте за смаком, варіть ще 5 хвилин.

8. Потім додайте лавровий лист і через хвилину вимикайте плиту. Додайте рубану зелень і рибний суп готовий.

Приємного апетиту!

Як приготувати рибний суп з кільки в томатному соусі?

На основі консерви з кільки в томаті у вас вийде чудовий поживний супчик для всієї родини. Готується він легко і швидко із невеликої кількості інгредієнтів.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4-5.

Склад:

  • Кілька в томаті – 1 банку.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Томатний соус – 1 ст. л.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Рис – 1 склянка
  • Вода – 2 л
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.

2. Моркву і цибулю очистіть, промийте. Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на тертці.

3. Викладіть В каструлю подрібнені овочі, всипте рис, додайте сіль, перець і лавровий лист. Залийте інгредієнти холодною водою і доведіть бульйон до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть суп 30-40 хвилин до готовності рису і овочів.

4. Відкрийте баночку консерви, розімніть її виделкою і додати в суп разом із їдальнею ложкою томатного соусу. Доведіть його до кипіння, варіть 5 хвилин.

5. В кінці додайте рубану зелень. Готово, можна розливати рибний суп по тарілках і подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Смачний і наваристий суп з рибних консервів в олії

Соковиті рибні консерви в олії можуть стати основою дуже смачного супу. Якщо ви обмежені в часі, а вам необхідно приготувати повноцінний обід, то цей рецепт буде як не можна до речі.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Сардина в маслі консервована – 1 банку.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Цибуля зелена – 2-3 пера.
  • Петрушка – 3-4 гілки.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Перець чилі – за смаком.

Процес приготування:

1. Консерви розімніть виделкою разом з маслом.

2. У каструлю влийте 2-2,5 літра води. Картопля невеликого розміру очистіть і додайте у воду. Моркву і цибулю наріжте кубиками. Також додайте стручок чилі, посоліть і поперчіть воду. Варіть овочевий бульйон приблизно півгодини при слабкому кипінні.

3. Коли овочі будуть готові, додайте в суп консерви, перемішайте і спробуйте блюдо на сіль. Варіть суп ще 2 хвилини.

4. Зелень порубаєте ножем.

5. Додайте в суп зелень, зніміть каструлю з вогню і дайте супу настоятися 10 хвилин під кришкою. Після цього рибний суп можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Як зварити простий і смачний суп з консервів івасі?

Суп з рибної консерви івасі можна варити не тільки вдома, але і на природі. Риба відмінно поєднується з будь-якими крупами, картоплею. Ви зможете зібрати суп, додавши в нього свої улюблені продукти.

Час готування: 45 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4-5.

Склад:

  • Івасі консервована – 245 гр.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Пшоно – 1 ст. л.
  • Суміш перців мелена – 0,5 ч. л.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Вода – 1,7 л

Процес приготування:

1. Овочі промийте і очистіть.

2. Картоплю наріжте кубиками.

3. Цибулю подрібніть ножем.

4. Морква дуже дрібно наріжте або натріть на тертці.

5. У каструлі закип’ятити воду, викладіть в неї овочі і варіть 10 хвилин.

6. Пшоно промийте водою і додайте в суп, варити ще 5 хвилин.

7. Рибні консерви розімніть виделкою і додати в суп. Посоліть і приправте суп по смаку, продовжуйте варіть ще 5 хвилин при слабкому кипінні.

8. Потім зніміть каструлю з вогню і дайте страві настоятися 10 хвилин під кришкою. Перед подачею додайте в суп січену зелень.

Приємного апетиту!

Швидкий суп з рибних консервів з перловкою

Суп з рибних консервів виходить неймовірно смачним і ароматним. Однак, найголовнішою його перевагою є простота приготування.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4-5.

Склад:

  • Івасі консервована – 250 гр.
  • Картопля – 250 гр.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перловка – 2-3 ст. л.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Перець запашний горошком – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти за смаком.

2. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.

3. У каструлю влийте 1,5-2 літра води, закип’ятіть її. Потім додати перловку, лавровий лист, перець і варіть 10 хвилин на слабкому вогні. Після цього викладіть в каструлю рибу і картоплю, продовжуйте варити 15-20 хвилин.

4. Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі до м’якості на рослинному маслі.

5. Додайте в каструлю засмажку з овочів, перемішайте, доведіть суп до кипіння. Після цього вимкніть вогонь і дайте супу настоятися 5-7 хвилин під кришкою. Потім рибний суп буде готовий до подачі.

Приємного апетиту!