Рибний суп з консервами виручить вас при нестачі часу, причому він смачний і поживний. Готувати його дуже просто, для вашої зручності ми зібрали в цій статті 10 всіляких рецептів такого першого страви.
Рибний суп з консервів сайри
Смачне і ситне перша страва на швидку руку. Консерви з сайри – продукт бюджетний і поживний, тому його використовують в приготуванні супів, всього кілька хвилин і страва готова.
Інгредієнти на
6 порц.
- Сайра в олії 2 шт.
- Картопля 700 гр.
- Цибуля ріпчаста 200 гр.
- Морква 200 гр.
- Лавровий лист 3 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень за смаком
- Вода-3 л
Процес приготування:
- Як швидко зварити рибний суп з консервами? Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками середнього розміру.
- Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
- Морква очистіть і натріть на крупній тертці.
- З консервів злити сік і рибу розімніть виделкою.
- У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння, посоліть і додайте картоплю, варіть 5 хвилин.
- Потім додайте цибулю і моркву, продовжуйте варити ще 5-7 хвилин.
- Після цього покладіть лавровий лист і додайте мелений перець.
- В останню чергу додайте рибу, перемішайте і варіть до готовності картоплі.
- Додайте в суп рубану зелень і подавайте його на стіл.
Приємного апетиту!
Як приготувати смачний суп з консервів горбуші?
Для приготування рибного супу краще всього використовувати консерви з риби жирних сортів, наприклад, сайри або горбуші. Такі супи багаті омегою 3 і добре втамовують голод.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Горбуша консервована – 240 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Рис – 0,3 склянки
- Огірки солоні – 2 шт.
- Вода – 2 л
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Овочі промийте і очистіть. Картоплю наріжте невеликими шматочками, моркву натріть на крупній тертці, цибулю наріжте кубиками.
2. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння, викладіть овочі і варіть 5-7 хвилин.
3. Рис кілька разів промийте холодною водою. Солоні огірки наріжте дрібними кубиками. Додайте рис і огірки в каструлю, продовжуйте варити ще 7 хвилин.
4. Горбушу розімніть виделкою і додати в суп.
5. Додайте сіль і мелений перець за смаком, варіть суп до готовності картоплі і рису. При бажанні можна додати свіжу зелень і подавати суп на стіл.
Приємного апетиту!
Простий і смачний рецепт рибного супу з консервів з рисом
Рибний суп з консервів – це просте і смачне рішення для ситного обіду. Таким супом легко можна нагодувати всю сім’ю, затративши при цьому мінімум сил і часу. Зробити страву ще ситніше допоможе варений рис у його складі.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Консерви рибні – 1 банку.
- Картопля – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Рис – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Зелень – за смаком.
- Вода – 3 л
Процес приготування:
1. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.
2. У каструлю влийте воду, закип’ятити її, посоліть і викладіть картоплю і рис. Зменшіть вогонь і варіть інгредієнти до готовності.
3. Цибулю і моркву очистіть, дрібно наріжте і обсмажте на рослинному маслі до м’якості.
4. Коли рис і картопля будуть майже готові, додайте в каструлю обсмажені цибулю і моркву. Консерви розімніть виделкою.
5. Додайте рибні консерви в каструлю, перемішайте, варіть суп при слабкому кипінні ще 5-7 хвилин.
6. В кінці додайте перець і зелень за смаком, перемішайте і подавайте суп на стіл.
Приємного апетиту!
Як зварити смачний суп з консервів з картоплею?
Яке обіднє меню обходиться без супу. Рибні консерви дозволяють значно скоротити час на приготування першої страви. Брати можна будь-які консерви: у власному соку, в маслі або томатному соусі.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Консерви рибні – 1 банку.
- Рис – 2-3 ст. л.
- Картопля – 2-4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
- Вода – 2,5 л
- Зелень – за смаком.
- лавровий Лист – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Ріпчасту цибулю і моркву очистіть і промийте. Ріпчасту цибулю наріжте кубиками, моркву – соломкою.
2. На рослинному маслі обсмажте цибулю і моркву до м’якості.
3. У каструлю влийте воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, посоліть. У воду опустіть попередньо промитий рис.
4. Коли вода з рисом закипить, проваріть кілька хвилин, потім додайте нарізаний кубиками картоплю.
5. Рибні консерви розімніть виделкою. Коли рис і картопля будуть практично готові, додайте в суп консерви.
6. Після консервів додайте в каструлю овочеву зажарку, лавровий лист і мелений перець. Дайте супу прокипіти кілька хвилин, додайте рубану зелень і можна подавати його на стіл.
Приємного апетиту!
Суп з консервів скумбрії в олії в домашніх умовах
Суп з рибної консерви зможе приготувати хто завгодно і вийде дуже смачно. У цьому рецепті немає ніяких складних інструкцій, але на смак страви, дуже впливає кількість консервів, яке ви додасте.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 3.
Склад:
- Картопля – 300 гр.
- Морква – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 60 гр.
- Рис – 70 гр.
- Скумбрія в олії консервована – 280 гр.
- Вода – 0,7 л.
- Масло соняшникове – 30 мл
- Сіль – 2 гр.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Овочі промийте і очистіть. Картоплю наріжте невеликими шматочками, викладіть в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь.
2. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте. Обсмажте цибулю і моркву на соняшниковій олії до золотистого кольору.
3. Рис промийте холодною водою. Коли вода в каструлі закипить, додайте рис. Також в каструлю викладіть зажарку і продовжуйте варити до готовності рису і картоплі. З поверхні бульйону знімайте пінку.
4. Скумбрію розімніть виделкою і додайте в каструлю, перемішайте і додайте сіль за смаком.
5. Варіть суп ще 5-7 хвилин при слабкому кипінні. В кінці додайте рубану зелень і подавайте суп на стіл.
Приємного апетиту!
Покроковий рецепт приготування рибного супу з консервів з пшоном
В цьому рецепті використані прості і досить бюджетні інгредієнти. Незважаючи на це, рибний суп виходить дуже наваристим, смачним і ситним. А головне його приготування не займає багато часу.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Вода – 2 л
- Сардини консервовані – 1 банку.
- Картопля – 550 гр.
- Пшоно – 0,5 склянки
- Морква – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.
2. Пшоно промийте кілька разів, поки вода не стане прозорою.
3. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння, потім викладіть картоплю і пшоно, варіть 20 хвилин.
4. Моркву очистіть, промийте і натріть на крупній тертці. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками.
5. Цибулю і моркву обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору.
6. Рибу розімніть вилкою, великі кістки видалити. Додайте рибну масу в каструлю, перемішайте.
7. Через 1-2 хвилини додайте в каструлю засмажку з овочів. Суп посоліть і приправте за смаком, варіть ще 5 хвилин.
8. Потім додайте лавровий лист і через хвилину вимикайте плиту. Додайте рубану зелень і рибний суп готовий.
Приємного апетиту!
Як приготувати рибний суп з кільки в томатному соусі?
На основі консерви з кільки в томаті у вас вийде чудовий поживний супчик для всієї родини. Готується він легко і швидко із невеликої кількості інгредієнтів.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4-5.
Склад:
- Кілька в томаті – 1 банку.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Томатний соус – 1 ст. л.
- Картопля – 3 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Рис – 1 склянка
- Вода – 2 л
- Лист лавровий – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.
2. Моркву і цибулю очистіть, промийте. Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на тертці.
3. Викладіть В каструлю подрібнені овочі, всипте рис, додайте сіль, перець і лавровий лист. Залийте інгредієнти холодною водою і доведіть бульйон до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть суп 30-40 хвилин до готовності рису і овочів.
4. Відкрийте баночку консерви, розімніть її виделкою і додати в суп разом із їдальнею ложкою томатного соусу. Доведіть його до кипіння, варіть 5 хвилин.
5. В кінці додайте рубану зелень. Готово, можна розливати рибний суп по тарілках і подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Смачний і наваристий суп з рибних консервів в олії
Соковиті рибні консерви в олії можуть стати основою дуже смачного супу. Якщо ви обмежені в часі, а вам необхідно приготувати повноцінний обід, то цей рецепт буде як не можна до речі.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Сардина в маслі консервована – 1 банку.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Картопля – 2-3 шт.
- Цибуля зелена – 2-3 пера.
- Петрушка – 3-4 гілки.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- лавровий Лист – за смаком.
- Перець чилі – за смаком.
Процес приготування:
1. Консерви розімніть виделкою разом з маслом.
2. У каструлю влийте 2-2,5 літра води. Картопля невеликого розміру очистіть і додайте у воду. Моркву і цибулю наріжте кубиками. Також додайте стручок чилі, посоліть і поперчіть воду. Варіть овочевий бульйон приблизно півгодини при слабкому кипінні.
3. Коли овочі будуть готові, додайте в суп консерви, перемішайте і спробуйте блюдо на сіль. Варіть суп ще 2 хвилини.
4. Зелень порубаєте ножем.
5. Додайте в суп зелень, зніміть каструлю з вогню і дайте супу настоятися 10 хвилин під кришкою. Після цього рибний суп можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Як зварити простий і смачний суп з консервів івасі?
Суп з рибної консерви івасі можна варити не тільки вдома, але і на природі. Риба відмінно поєднується з будь-якими крупами, картоплею. Ви зможете зібрати суп, додавши в нього свої улюблені продукти.
Час готування: 45 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4-5.
Склад:
- Івасі консервована – 245 гр.
- Картопля – 2-3 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Пшоно – 1 ст. л.
- Суміш перців мелена – 0,5 ч. л.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Вода – 1,7 л
Процес приготування:
1. Овочі промийте і очистіть.
2. Картоплю наріжте кубиками.
3. Цибулю подрібніть ножем.
4. Морква дуже дрібно наріжте або натріть на тертці.
5. У каструлі закип’ятити воду, викладіть в неї овочі і варіть 10 хвилин.
6. Пшоно промийте водою і додайте в суп, варити ще 5 хвилин.
7. Рибні консерви розімніть виделкою і додати в суп. Посоліть і приправте суп по смаку, продовжуйте варіть ще 5 хвилин при слабкому кипінні.
8. Потім зніміть каструлю з вогню і дайте страві настоятися 10 хвилин під кришкою. Перед подачею додайте в суп січену зелень.
Приємного апетиту!
Швидкий суп з рибних консервів з перловкою
Суп з рибних консервів виходить неймовірно смачним і ароматним. Однак, найголовнішою його перевагою є простота приготування.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4-5.
Склад:
- Івасі консервована – 250 гр.
- Картопля – 250 гр.
- Морквина – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перловка – 2-3 ст. л.
- лавровий Лист – за смаком.
- Перець запашний горошком – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти за смаком.
2. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.
3. У каструлю влийте 1,5-2 літра води, закип’ятіть її. Потім додати перловку, лавровий лист, перець і варіть 10 хвилин на слабкому вогні. Після цього викладіть в каструлю рибу і картоплю, продовжуйте варити 15-20 хвилин.
4. Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі до м’якості на рослинному маслі.
5. Додайте в каструлю засмажку з овочів, перемішайте, доведіть суп до кипіння. Після цього вимкніть вогонь і дайте супу настоятися 5-7 хвилин під кришкою. Потім рибний суп буде готовий до подачі.
Приємного апетиту!