Рибний суп з консервами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт рибного супу з консервів з рисом

Рибний суп з консервів – це просте і смачне рішення для ситного обіду. Таким супом легко можна нагодувати всю сім’ю, затративши при цьому мінімум сил і часу. Зробити страву ще ситніше допоможе варений рис у його складі.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Консерви рибні – 1 банку.
  • Картопля – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Рис – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком.
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

1. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.

2. У каструлю влийте воду, закип’ятити її, посоліть і викладіть картоплю і рис. Зменшіть вогонь і варіть інгредієнти до готовності.

3. Цибулю і моркву очистіть, дрібно наріжте і обсмажте на рослинному маслі до м’якості.

4. Коли рис і картопля будуть майже готові, додайте в каструлю обсмажені цибулю і моркву. Консерви розімніть виделкою.

5. Додайте рибні консерви в каструлю, перемішайте, варіть суп при слабкому кипінні ще 5-7 хвилин.

6. В кінці додайте перець і зелень за смаком, перемішайте і подавайте суп на стіл.

Приємного апетиту!