Простий і смачний рецепт рибного супу з консервів з рисом
Рибний суп з консервів – це просте і смачне рішення для ситного обіду. Таким супом легко можна нагодувати всю сім’ю, затративши при цьому мінімум сил і часу. Зробити страву ще ситніше допоможе варений рис у його складі.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Консерви рибні – 1 банку.
- Картопля – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Рис – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Зелень – за смаком.
- Вода – 3 л
Процес приготування:
1. Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками.
2. У каструлю влийте воду, закип’ятити її, посоліть і викладіть картоплю і рис. Зменшіть вогонь і варіть інгредієнти до готовності.
3. Цибулю і моркву очистіть, дрібно наріжте і обсмажте на рослинному маслі до м’якості.
4. Коли рис і картопля будуть майже готові, додайте в каструлю обсмажені цибулю і моркву. Консерви розімніть виделкою.
5. Додайте рибні консерви в каструлю, перемішайте, варіть суп при слабкому кипінні ще 5-7 хвилин.
6. В кінці додайте перець і зелень за смаком, перемішайте і подавайте суп на стіл.
Приємного апетиту!