Рибний суп з консервами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як зварити смачний суп з консервів з картоплею?

Яке обіднє меню обходиться без супу. Рибні консерви дозволяють значно скоротити час на приготування першої страви. Брати можна будь-які консерви: у власному соку, в маслі або томатному соусі.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Консерви рибні – 1 банку.
  • Рис – 2-3 ст. л.
  • Картопля – 2-4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Вода – 2,5 л
  • Зелень – за смаком.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Ріпчасту цибулю і моркву очистіть і промийте. Ріпчасту цибулю наріжте кубиками, моркву – соломкою.

2. На рослинному маслі обсмажте цибулю і моркву до м’якості.

3. У каструлю влийте воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, посоліть. У воду опустіть попередньо промитий рис.

4. Коли вода з рисом закипить, проваріть кілька хвилин, потім додайте нарізаний кубиками картоплю.

5. Рибні консерви розімніть виделкою. Коли рис і картопля будуть практично готові, додайте в суп консерви.

6. Після консервів додайте в каструлю овочеву зажарку, лавровий лист і мелений перець. Дайте супу прокипіти кілька хвилин, додайте рубану зелень і можна подавати його на стіл.

Приємного апетиту!