Як зварити смачний суп з консервів з картоплею?
Яке обіднє меню обходиться без супу. Рибні консерви дозволяють значно скоротити час на приготування першої страви. Брати можна будь-які консерви: у власному соку, в маслі або томатному соусі.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Консерви рибні – 1 банку.
- Рис – 2-3 ст. л.
- Картопля – 2-4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
- Вода – 2,5 л
- Зелень – за смаком.
- лавровий Лист – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Ріпчасту цибулю і моркву очистіть і промийте. Ріпчасту цибулю наріжте кубиками, моркву – соломкою.
2. На рослинному маслі обсмажте цибулю і моркву до м’якості.
3. У каструлю влийте воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, посоліть. У воду опустіть попередньо промитий рис.
4. Коли вода з рисом закипить, проваріть кілька хвилин, потім додайте нарізаний кубиками картоплю.
5. Рибні консерви розімніть виделкою. Коли рис і картопля будуть практично готові, додайте в суп консерви.
6. Після консервів додайте в каструлю овочеву зажарку, лавровий лист і мелений перець. Дайте супу прокипіти кілька хвилин, додайте рубану зелень і можна подавати його на стіл.
Приємного апетиту!