Рибний суп з консервами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Суп з консервів скумбрії в олії в домашніх умовах

Суп з рибної консерви зможе приготувати хто завгодно і вийде дуже смачно. У цьому рецепті немає ніяких складних інструкцій, але на смак страви, дуже впливає кількість консервів, яке ви додасте.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Картопля – 300 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 60 гр.
  • Рис – 70 гр.
  • Скумбрія в олії консервована – 280 гр.
  • Вода – 0,7 л.
  • Масло соняшникове – 30 мл
  • Сіль – 2 гр.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Овочі промийте і очистіть. Картоплю наріжте невеликими шматочками, викладіть в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь.

2. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте. Обсмажте цибулю і моркву на соняшниковій олії до золотистого кольору.

3. Рис промийте холодною водою. Коли вода в каструлі закипить, додайте рис. Також в каструлю викладіть зажарку і продовжуйте варити до готовності рису і картоплі. З поверхні бульйону знімайте пінку.

4. Скумбрію розімніть виделкою і додайте в каструлю, перемішайте і додайте сіль за смаком.

5. Варіть суп ще 5-7 хвилин при слабкому кипінні. В кінці додайте рубану зелень і подавайте суп на стіл.

Приємного апетиту!