Суп з консервів скумбрії в олії в домашніх умовах
Суп з рибної консерви зможе приготувати хто завгодно і вийде дуже смачно. У цьому рецепті немає ніяких складних інструкцій, але на смак страви, дуже впливає кількість консервів, яке ви додасте.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 3.
Склад:
- Картопля – 300 гр.
- Морква – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 60 гр.
- Рис – 70 гр.
- Скумбрія в олії консервована – 280 гр.
- Вода – 0,7 л.
- Масло соняшникове – 30 мл
- Сіль – 2 гр.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Овочі промийте і очистіть. Картоплю наріжте невеликими шматочками, викладіть в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь.
2. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте. Обсмажте цибулю і моркву на соняшниковій олії до золотистого кольору.
3. Рис промийте холодною водою. Коли вода в каструлі закипить, додайте рис. Також в каструлю викладіть зажарку і продовжуйте варити до готовності рису і картоплі. З поверхні бульйону знімайте пінку.
4. Скумбрію розімніть виделкою і додайте в каструлю, перемішайте і додайте сіль за смаком.
5. Варіть суп ще 5-7 хвилин при слабкому кипінні. В кінці додайте рубану зелень і подавайте суп на стіл.
Приємного апетиту!