Смачний і наваристий суп з рибних консервів в олії
Соковиті рибні консерви в олії можуть стати основою дуже смачного супу. Якщо ви обмежені в часі, а вам необхідно приготувати повноцінний обід, то цей рецепт буде як не можна до речі.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Сардина в маслі консервована – 1 банку.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Картопля – 2-3 шт.
- Цибуля зелена – 2-3 пера.
- Петрушка – 3-4 гілки.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- лавровий Лист – за смаком.
- Перець чилі – за смаком.
Процес приготування:
1. Консерви розімніть виделкою разом з маслом.
2. У каструлю влийте 2-2,5 літра води. Картопля невеликого розміру очистіть і додайте у воду. Моркву і цибулю наріжте кубиками. Також додайте стручок чилі, посоліть і поперчіть воду. Варіть овочевий бульйон приблизно півгодини при слабкому кипінні.
3. Коли овочі будуть готові, додайте в суп консерви, перемішайте і спробуйте блюдо на сіль. Варіть суп ще 2 хвилини.
4. Зелень порубаєте ножем.
5. Додайте в суп зелень, зніміть каструлю з вогню і дайте супу настоятися 10 хвилин під кришкою. Після цього рибний суп можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!