Рибний суп з консервами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смачний і наваристий суп з рибних консервів в олії

Соковиті рибні консерви в олії можуть стати основою дуже смачного супу. Якщо ви обмежені в часі, а вам необхідно приготувати повноцінний обід, то цей рецепт буде як не можна до речі.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Сардина в маслі консервована – 1 банку.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Цибуля зелена – 2-3 пера.
  • Петрушка – 3-4 гілки.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Перець чилі – за смаком.

Процес приготування:

1. Консерви розімніть виделкою разом з маслом.

2. У каструлю влийте 2-2,5 літра води. Картопля невеликого розміру очистіть і додайте у воду. Моркву і цибулю наріжте кубиками. Також додайте стручок чилі, посоліть і поперчіть воду. Варіть овочевий бульйон приблизно півгодини при слабкому кипінні.

3. Коли овочі будуть готові, додайте в суп консерви, перемішайте і спробуйте блюдо на сіль. Варіть суп ще 2 хвилини.

4. Зелень порубаєте ножем.

5. Додайте в суп зелень, зніміть каструлю з вогню і дайте супу настоятися 10 хвилин під кришкою. Після цього рибний суп можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!