Рис в мультиварці Редмонд – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Рис з куркою в мультиварці Редмонд

Рис з куркою в мультиварці Редмонд – відмінне блюдо, яке незважаючи на свою легкість виходить смачним і поживним. Для рецепту можна брати будь-які частини курячої тушки, головне, щоб м’ясо було свіжим, підходящим для смаження.

Час приготування – 90 хв.

Час приготування – 25-30 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • пропарена Крупа рисова – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста білий – 1 шт.
  • Сіль поварена – 1 ч. л.
  • Морквина – 1 шт.
  • Спеції для плову – за смаком.
  • Соус томатний – 3 ст. л.
  • Вода – 500 мл
  • Олія соняшникова без запаху – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе обмийте проточною водою і промокніть паперовими рушниками. Цибулю і моркву очистіть і помийте, відміряйте необхідну кількість рисової крупи.

Крок 2. Куряче філе наріжте кубиками середнього розміру.

Крок 3. У чашу мультиварки влийте рослинне масло і викладіть куряче філе. У меню мультиварки виберіть режим «Смаження», встановіть таймер на 18 хвилин.

Крок 4. Головку ріпчастої цибулі наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на крупній тертці.

Крок 6. Через 10 хвилин від початку програми в чашу до м’яса додайте подрібнені овочі і томатний соус, перемішайте і закрийте кришку мультиварки.

Крок 7. Рисову крупу промийте в декількох водах. Викладіть його в чашу після закінчення програми «Смаження».

Крок 8. Влийте в миску воду і додайте сіль зі спеціями за смаком. Закрийте кришку мультиварки і активуйте режим «Гасіння» на 1 годину.

Крок 9. Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки Редмонд, перемішайте рис з куркою і подавайте в гарячому вигляді на стіл. При бажанні можна прикрасити страву гілочками свіжої зелені. Приємного апетиту!