Рис з куркою в мультиварці Редмонд
Рис з куркою в мультиварці Редмонд – відмінне блюдо, яке незважаючи на свою легкість виходить смачним і поживним. Для рецепту можна брати будь-які частини курячої тушки, головне, щоб м’ясо було свіжим, підходящим для смаження.
Час приготування – 90 хв.
Час приготування – 25-30 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Філе куряче – 300 гр.
- пропарена Крупа рисова – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста білий – 1 шт.
- Сіль поварена – 1 ч. л.
- Морквина – 1 шт.
- Спеції для плову – за смаком.
- Соус томатний – 3 ст. л.
- Вода – 500 мл
- Олія соняшникова без запаху – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе обмийте проточною водою і промокніть паперовими рушниками. Цибулю і моркву очистіть і помийте, відміряйте необхідну кількість рисової крупи.
Крок 2. Куряче філе наріжте кубиками середнього розміру.
Крок 3. У чашу мультиварки влийте рослинне масло і викладіть куряче філе. У меню мультиварки виберіть режим «Смаження», встановіть таймер на 18 хвилин.
Крок 4. Головку ріпчастої цибулі наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на крупній тертці.
Крок 6. Через 10 хвилин від початку програми в чашу до м’яса додайте подрібнені овочі і томатний соус, перемішайте і закрийте кришку мультиварки.
Крок 7. Рисову крупу промийте в декількох водах. Викладіть його в чашу після закінчення програми «Смаження».
Крок 8. Влийте в миску воду і додайте сіль зі спеціями за смаком. Закрийте кришку мультиварки і активуйте режим «Гасіння» на 1 годину.
Крок 9. Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки Редмонд, перемішайте рис з куркою і подавайте в гарячому вигляді на стіл. При бажанні можна прикрасити страву гілочками свіжої зелені. Приємного апетиту!