Бурий рис в мультиварці Редмонд
Бурий рис в мультиварці Редмонд не тільки готується набагато швидше, але і виходить розсипчастим, крупинка до крупинці. На відміну від звичайного білого рису бурий рис дуже примхливий в готуванні і вимагає особливого поводження. Тому завдання приготування бурого рису сміливо можна делегувати мультиварці.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 3.
Склад:
- бурий Рис – 1 склянка
- Вода – 2,5 склянки
- Спеції – за смаком.
- Сіль поварена – 1 ч. л.
- Масло рослинне без запаху – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Спеції для рису можна брати будь-які за вашим смаком. Відміряйте всі необхідні інгредієнти для приготування рисової каші в мультиварці Редмонд.
Крок 2. Відміряйте склянку бурого рису, добре крупу промийте проточною водою кілька разів.
Крок 3. Рисову крупу пересипте в чашу мультиварки, додайте сіль і спеції в необхідній кількості, влийте столову ложку рослинної олії. Далі влийте воду. Рідини повинно бути в 2-2,5 рази більше, ніж рисової крупи.
Крок 4. Закрийте каструлю і готуйте бурий рис в режимі «Крупа» протягом 45 хвилин. По закінченні програми, відкрийте кришку і перевірте готовність рису.
Крок 5. Бурий рис відрізняється за смаком від звичайного білого, але також відмінно підходить до м’яса і риби. А також його дуже смачно їсти просто з маслом на сніданок або вечерю. Приємного апетиту!