Салат “Гніздо глухаря” з шинкою
Салат «Гніздо глухаря» з шинкою – це апетитне та яскраве частування для вашого домашнього чи святкового столу. Така закуска порадує цікавою подачею та поживними властивостями. Для приготування салату використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями.
Час готування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Шинка – 100 гр.
- Філе куряче – 200 гр.
- Гриби печериці консервовані – 100 гр.
- Білок яєчний – 3 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Майонез – до смаку.
- Укроп – 1 пучок.
- Яйце перепелине – 10 шт.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо куряче філе, остуджуємо його та поділяємо на волокна.
Крок 2. Шинку обробляємо тонкою соломкою.
Крок 3. Гриби нарізаємо тонкими пластинками.
Крок 4. Відварюємо курячі яйця. Ми будемо використовувати лише білок. Його потрібно натерти на великій тертці.
Крок 5. Очищену картоплю натираємо на тертці для корейської моркви і обсмажуємо у великій кількості олії до золотистого відтінку.
Крок 6. Перемішуємо курку, шинку, яєчний білок, гриби та майонез. Викладаємо заготовку на плоску тарілку у формі гнізда. Посипаємо заготівлю обсмаженою картоплею.
Крок 7. Салат “Гніздо глухаря” з шинкою готовий. Прикрашайте кропом та відвареними перепелиними яйцями.