Салат «Хризантема» з вареною куркою, грибами і чіпсами
Серед м’ясних салатів «Хризантема» займає особливе почесне місце. А чіпси виконують не тільки декоративну функцію, щільні чіпси можна використовувати замість ложки, смачно і практично.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
Грудка куряча – 200 гр.
Яйця курячі – 2-3 шт.
Кукурудза консервована – 120-150 гр.
Гриби мариновані – 200 гр.
Чіпси – 50 гр.
Майонез – 140 мл
Процес приготування:
1. Яйця і курячу грудку відварити до готовності в різних каструлях. М’ясо охолодіть в бульйоні і наріжте кубиками.
2. Курячі яйця розділити на білки і жовтки. Білки натріть на тертці, жовтки розімніть виделкою.
3. На плоску тарілку викладіть м’ясний шар, змащуємо його майонезом.
4. Потім покладіть шар з нарізаних маринованих грибів, його також змастіть майонезом.
5. Далі викладіть консервовану кукурудзу. Попередньо злити з неї сік, щоб зерна трохи підсохли.
6. Кукурудзу посипте подрібненим білком, зверху зробіть майонезну сітку.
7. Завершіть салат «Хризантема» подрібненим жовтком і чіпсами. Чіпси слід додавати безпосередньо перед подачею блюда на стіл.
Приємного апетиту!