Салат «Хризантема» – 5 покрокових рецептів салату з чіпсами «Хризантема»

Салат «Хризантема» з вареною куркою, грибами і чіпсами

Серед м’ясних салатів «Хризантема» займає особливе почесне місце. А чіпси виконують не тільки декоративну функцію, щільні чіпси можна використовувати замість ложки, смачно і практично.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

Грудка куряча – 200 гр.

Яйця курячі – 2-3 шт.

Кукурудза консервована – 120-150 гр.

Гриби мариновані – 200 гр.

Чіпси – 50 гр.

Майонез – 140 мл

Процес приготування:

1. Яйця і курячу грудку відварити до готовності в різних каструлях. М’ясо охолодіть в бульйоні і наріжте кубиками.

2. Курячі яйця розділити на білки і жовтки. Білки натріть на тертці, жовтки розімніть виделкою.

3. На плоску тарілку викладіть м’ясний шар, змащуємо його майонезом.

4. Потім покладіть шар з нарізаних маринованих грибів, його також змастіть майонезом.

5. Далі викладіть консервовану кукурудзу. Попередньо злити з неї сік, щоб зерна трохи підсохли.

6. Кукурудзу посипте подрібненим білком, зверху зробіть майонезну сітку.

7. Завершіть салат «Хризантема» подрібненим жовтком і чіпсами. Чіпси слід додавати безпосередньо перед подачею блюда на стіл.

Приємного апетиту!