Покроковий рецепт крабового салату «Хризантема» з помідорами
Салат «Хризантема» має багато варіантів приготування. І подавати салат можна також різними способами: на загальному блюді, порційно або в міні-порціях, викладаючи трохи салату на великі чіпси.
Час готування: 35 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Склад:
Чіпси – 100 гр.
Помідори – 2-3 шт.
крабові Палички – 250 гр.
Яйця – 3-4 шт.
Майонез для заправки.
Сир твердий – 40-60 гр.
Процес приготування:
1. Чіпси можна взяти з ароматом, який буде підходити до інших інгредієнтів. Чіпси трохи пам’ятайте або порубаєте ножем.
2. Крабові палички і помідори наріжте кубиками.
3. Яйця зваріть круто, потім очистіть їх і розімніть вилкою.
4. Сир натріть на тертці.
5. Салат викладіть шарами в наступному порядку: чіпси, помідори, крабові палички, яйця і сир. Кожен шар змастіть невеликою кількістю майонезу. До подачі зберігайте салат в холодильнику. Салат виходить ніжним і соковитим.
Приємного апетиту!