Салат «Хризантема» – 5 покрокових рецептів салату з чіпсами «Хризантема»

Покроковий рецепт крабового салату «Хризантема» з помідорами

Салат «Хризантема» має багато варіантів приготування. І подавати салат можна також різними способами: на загальному блюді, порційно або в міні-порціях, викладаючи трохи салату на великі чіпси.

Час готування: 35 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

Чіпси – 100 гр.

Помідори – 2-3 шт.

крабові Палички – 250 гр.

Яйця – 3-4 шт.

Майонез для заправки.

Сир твердий – 40-60 гр.

Процес приготування:

1. Чіпси можна взяти з ароматом, який буде підходити до інших інгредієнтів. Чіпси трохи пам’ятайте або порубаєте ножем.

2. Крабові палички і помідори наріжте кубиками.

3. Яйця зваріть круто, потім очистіть їх і розімніть вилкою.

4. Сир натріть на тертці.

5. Салат викладіть шарами в наступному порядку: чіпси, помідори, крабові палички, яйця і сир. Кожен шар змастіть невеликою кількістю майонезу. До подачі зберігайте салат в холодильнику. Салат виходить ніжним і соковитим.

Приємного апетиту!