Салат «Коул слоу» – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Салат «Коул слоу» з червонокачанної капустою

Салат «Коул слоу» з червонокачанної капустою – це традиційний американський салат, який часто подають з м’ясними та рибними гарячими стравами. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Капуста червонокачанна – 200 гр.
  • Морква – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Для заправки:

  • Сметана – 50 гр.
  • Майонез – 50 гр.
  • Оцет яблучний/лимонний сік – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту.

Крок 2. Так само чинимо з червонокачанної капустою.

Крок 3. З’єднуємо два види капусти в салатниці. Солимо і розминаємо руками для виділення соку.

Крок 4. Доповнюємо овочеву заготівлю тертого на терці морквою.

Крок 5. Готуємо заправку зі сметани, майонезу, гірчиці, яблучного оцту і цукру. Вимішуємо.

Крок 6. Поливаємо заправкою овочі. Перчимо за смаком і перемішуємо.

Крок 7. Салат «Коул слоу» з червонокачанної капустою готовий. Можна пробувати!