Салат «Коул слоу» з червонокачанної капустою
Салат «Коул слоу» з червонокачанної капустою – це традиційний американський салат, який часто подають з м’ясними та рибними гарячими стравами. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Капуста червонокачанна – 200 гр.
- Морква – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Для заправки:
- Сметана – 50 гр.
- Майонез – 50 гр.
- Оцет яблучний/лимонний сік – 1 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту.
Крок 2. Так само чинимо з червонокачанної капустою.
Крок 3. З’єднуємо два види капусти в салатниці. Солимо і розминаємо руками для виділення соку.
Крок 4. Доповнюємо овочеву заготівлю тертого на терці морквою.
Крок 5. Готуємо заправку зі сметани, майонезу, гірчиці, яблучного оцту і цукру. Вимішуємо.
Крок 6. Поливаємо заправкою овочі. Перчимо за смаком і перемішуємо.
Крок 7. Салат «Коул слоу» з червонокачанної капустою готовий. Можна пробувати!