Салат «Коул слоу» класичний – 10 рецептів приготування з покроковими фото

“Коул слоу” з кукурудзою

«Коул слоу» з кукурудзою – це смачна, апетитна та проста у виконанні закуска для вашого домашнього столу. Приготувати такий салат нескладно. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Частування послужить чудовим доповненням вашого обіду.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 500 гр.
  • Капуста червонокачанна – 500 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 банк.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Сіль – 1 год.
  • Цукор-пісок – 2 ч.л.
  • Гірчиця французька – 2 ст.
  • Сік лимонний – 3 ст.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Йогурт – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для соусу з’єднуємо йогурт, гірчицю, мелений перець та лимонний сік. Також додаємо трохи цукру і добре все перемішуємо.

Крок 2. Промиваємо червонокачанну капусту під водою і дрібно шаткуємо її ножем.

Крок 3. Відправляємо капусту в глибокий салатник і відправляємо сюди подрібнену зелень. Доповнюємо продукти із сіллю та злегка розминаємо руками.

Крок 4. Сюди ж відправляємо дрібно нашатковану білокачанну капусту і терту на тертці моркву. Також трохи солимо та розминаємо продукти руками для виділення соку.

Крок 5. Із консервованої кукурудзи зливаємо всю рідину. Сам продукт відправляємо у наш салат.

Крок 6. Добре перемішуємо вміст салатника, солимо і поливаємо заправкою. Ще раз добре все вимішуємо.

Крок 7. Коул слоу з кукурудзою готовий. Подавайте апетитну та соковиту закуску до столу!