“Коул слоу” з кукурудзою
«Коул слоу» з кукурудзою – це смачна, апетитна та проста у виконанні закуска для вашого домашнього столу. Приготувати такий салат нескладно. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Частування послужить чудовим доповненням вашого обіду.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 500 гр.
- Капуста червонокачанна – 500 гр.
- Морква – 2 шт.
- Кукурудза консервована – 1 банк.
- Петрушка – 1 пучок.
- Сіль – 1 год.
- Цукор-пісок – 2 ч.л.
- Гірчиця французька – 2 ст.
- Сік лимонний – 3 ст.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Йогурт – 200 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Для соусу з’єднуємо йогурт, гірчицю, мелений перець та лимонний сік. Також додаємо трохи цукру і добре все перемішуємо.
Крок 2. Промиваємо червонокачанну капусту під водою і дрібно шаткуємо її ножем.
Крок 3. Відправляємо капусту в глибокий салатник і відправляємо сюди подрібнену зелень. Доповнюємо продукти із сіллю та злегка розминаємо руками.
Крок 4. Сюди ж відправляємо дрібно нашатковану білокачанну капусту і терту на тертці моркву. Також трохи солимо та розминаємо продукти руками для виділення соку.
Крок 5. Із консервованої кукурудзи зливаємо всю рідину. Сам продукт відправляємо у наш салат.
Крок 6. Добре перемішуємо вміст салатника, солимо і поливаємо заправкою. Ще раз добре все вимішуємо.
Крок 7. Коул слоу з кукурудзою готовий. Подавайте апетитну та соковиту закуску до столу!