Салат «Наречена» відрізняється ніжністю і легкістю. Він порадує не тільки приємним смаком, але яскравим і привабливим виглядом. Готуйте таку закуску до свят або запрошеним вечерям. Для цього скористайтесь перевіреної кулінарної підбіркою з 8-і покрокових рецептів з фотографіями.
Салат Наречена з копченою куркою і плавленим сиром — класичний рецепт
Ніжний і поживний салат «Наречена» традиційно готують з курки і плавленого сирка. Його можна подавати як до святкового столу, так і під час сімейного вечері. Беріть на замітку простий покроковий рецепт!
Інгредієнти на
8 порц.
- Куряче філе 300 гр.
- Картопля 2 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Сир плавлений 2 шт.
- Капуста пекінська 4 аркуша
- Майонез столовий молочний за смаком
Процес приготування:
- Як приготувати класичний салат Наречена з копченою куркою і плавленим сиром? Відварюємо картоплю, після чого очищаємо його, остуджуємо і натираємо на тертці. Викладаємо овочі тонким шаром на тарілку і поливаємо майонезом.
- Відварюємо курячі яйця, очищаємо їх і ділимо на білки і жовтки. Жовтки подрібнюємо і укладаємо другим шаром.
- Слідом йдуть шматочки заздалегідь відвареної курки. Поливаємо майонезом.
- Далі натираємо плавлені сирки. Кладемо на курку спочатку подрібнене листя пекінської капусти, а після сирок.
- Посипаємо заготівлю подрібненими білками і поливаємо майонезом.
- Ставимо салат в холодильник і даємо йому просочитися, після чого, можна ділити на порції і подавати до столу!
