Покроковий рецепт приготування салату «Обжорка» з сухариками
Салат «Обжорка» з сухариками — дуже цікавий на смак і неймовірно поживний. Невелике доповнення у вигляді сухариків робить це блюдо ще апетитніше. Наостанок прикрасьте блюдо листочками петрушки. Від такого частування очей не відірвати, так і хочеться добавки!
Порції: 4
Час готування: 25 хв.
Склад:
- Ковбаса копчена/вар00еная – 300 гр.
- Морквина – 1 шт.
- Огірок малосольный – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Сухарики житні – 1 пакет
- Рослинне масло – для смаження
- Сіль, перець – за смаком
Процес приготування:
1. Ковбасу нарізаємо на кружечки, а потім розрізаємо на невеликі шматочки.
2. Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці, якщо є корейська терка, можна використовувати її.
3. Обсмажуємо моркву до м’якого золотистого стану на рослинному маслі.
4. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями або квадратиками.
5. З’єднуємо всі інгредієнти, додаємо сухарики і майонез. Солимо і заправляємо салат за смаком.
Приємного апетиту!