Салат Обжорка класичний – 10 рецептів з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування салату «Обжорка» з сухариками

Салат «Обжорка» з сухариками — дуже цікавий на смак і неймовірно поживний. Невелике доповнення у вигляді сухариків робить це блюдо ще апетитніше. Наостанок прикрасьте блюдо листочками петрушки. Від такого частування очей не відірвати, так і хочеться добавки!

Порції: 4

Час готування: 25 хв.

Склад:

  • Ковбаса копчена/вар00еная – 300 гр.
  • Морквина – 1 шт.
  • Огірок малосольный – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сухарики житні – 1 пакет
  • Рослинне масло – для смаження
  • Сіль, перець – за смаком

Процес приготування:

1. Ковбасу нарізаємо на кружечки, а потім розрізаємо на невеликі шматочки.

2. Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці, якщо є корейська терка, можна використовувати її.

3. Обсмажуємо моркву до м’якого золотистого стану на рослинному маслі.

4. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями або квадратиками.

5. З’єднуємо всі інгредієнти, додаємо сухарики і майонез. Солимо і заправляємо салат за смаком.

Приємного апетиту!