Салат Обжорка класичний – 10 рецептів з покроковими фото

Салат «Обжорка» з м’ясом яловичини

Салат «Обжорка» з м’ясом яловичини – дуже ситне і дуже апетитне блюдо. Ви звикли, що салат потрібно подавати до гарніру? Це блюдо цілком можна вважати самостійним. Поєднання яловичини і овочів в одній тарілці створює особливий смак і надає салату особливу поживність! Ніхто не залишиться голодним!

Порції: 4

Час готування: 45 хв.

Склад:

  • Яловичина – 300 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Солоні огірки – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Петрушка – за смаком
  • Сіль, перець – за смаком
  • Майонез – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Яловичину промиваємо й варимо в киплячій воді. Варити потрібно приблизно півгодини, поки м’ясо не стане м’яким.

2. Даємо йому трохи охолонути й нарізаємо невеликою соломкою.

3. Цибулину позбавляємо від лушпиння і ріжемо півкільцями.

4. Очищаємо і моєму морквину. Натираємо її великою теркою.

5. Тепер виливаємо рослинне масло на сковороду, підігріваємо його і викладаємо цибулю з морквою. Обсмажуємо овочі, поки вони не стануть м’якими і золотистими.

6. Солоні огірки також промиваємо водою. І нарізаємо невеликими шматочками довільної форми.

7. Часник подрібнюємо пресом.

8. Петрушку моєму і поділяємо на листочки.

9. З’єднуємо всі інгредієнти в одній тарілці. Заправляємо майонезом. Додаємо приправу і сіль. І в кінці прикрашаємо листком петрушки.

Приємного апетиту!