Салат «Обжорка» з м’ясом яловичини
Салат «Обжорка» з м’ясом яловичини – дуже ситне і дуже апетитне блюдо. Ви звикли, що салат потрібно подавати до гарніру? Це блюдо цілком можна вважати самостійним. Поєднання яловичини і овочів в одній тарілці створює особливий смак і надає салату особливу поживність! Ніхто не залишиться голодним!
Порції: 4
Час готування: 45 хв.
Склад:
- Яловичина – 300 гр.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Солоні огірки – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Петрушка – за смаком
- Сіль, перець – за смаком
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Яловичину промиваємо й варимо в киплячій воді. Варити потрібно приблизно півгодини, поки м’ясо не стане м’яким.
2. Даємо йому трохи охолонути й нарізаємо невеликою соломкою.
3. Цибулину позбавляємо від лушпиння і ріжемо півкільцями.
4. Очищаємо і моєму морквину. Натираємо її великою теркою.
5. Тепер виливаємо рослинне масло на сковороду, підігріваємо його і викладаємо цибулю з морквою. Обсмажуємо овочі, поки вони не стануть м’якими і золотистими.
6. Солоні огірки також промиваємо водою. І нарізаємо невеликими шматочками довільної форми.
7. Часник подрібнюємо пресом.
8. Петрушку моєму і поділяємо на листочки.
9. З’єднуємо всі інгредієнти в одній тарілці. Заправляємо майонезом. Додаємо приправу і сіль. І в кінці прикрашаємо листком петрушки.
Приємного апетиту!