Салат з червоної консервованої квасолею – 10 смачних і простих рецептів з фото

Як приготувати салат з червоною квасолею і ковбасою?

Простий і швидкий спосіб приготувати поживний домашній салат з червоної консервованої квасолі та ковбаси. Таке частування доповнить ваш обідній стіл чи прикрасить святковий. З покроковим рецептом справляться навіть новачки!

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Ковбаса сирокопчена – 80 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Огірок – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Майонез – 5 ст. л.
  • Сухарики – 80 гр.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.2. Твердий сир пропускаємо через середню або дрібну тертку.

3. Перекладаємо сир в підходящий посуд і доповнюємо його червоною консервованої квасолею.

4. Тонкою соломкою нарізаємо ковбасу. Викладаємо її в загальну масу.

5. Дрібними кубиками огірок нарізаємо.

6. Далі промиваємо зелень подрібнюємо її.

7. Часник продавлюємо через прес або натираємо на терці.

8. Поливаємо заготівлю майонезом і доповнюємо сухариками.

9. Розмішуємо салат, прикрашаємо його за своїм смаком і подаємо до столу.