Як приготувати салат з червоною квасолею і ковбасою?
Простий і швидкий спосіб приготувати поживний домашній салат з червоної консервованої квасолі та ковбаси. Таке частування доповнить ваш обідній стіл чи прикрасить святковий. З покроковим рецептом справляться навіть новачки!
Час приготування: 10 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Ковбаса сирокопчена – 80 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Часник – 3 зубчики.
- Огірок – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Майонез – 5 ст. л.
- Сухарики – 80 гр.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.2. Твердий сир пропускаємо через середню або дрібну тертку.
3. Перекладаємо сир в підходящий посуд і доповнюємо його червоною консервованої квасолею.
4. Тонкою соломкою нарізаємо ковбасу. Викладаємо її в загальну масу.
5. Дрібними кубиками огірок нарізаємо.
6. Далі промиваємо зелень подрібнюємо її.
7. Часник продавлюємо через прес або натираємо на терці.
8. Поливаємо заготівлю майонезом і доповнюємо сухариками.
9. Розмішуємо салат, прикрашаємо його за своїм смаком і подаємо до столу.