Салат «Тбілісі» з червоною квасолею
Даний ресторанне частування грузинської кухні можна приготувати в домашніх умовах. Беріть на замітку покроковий рецепт смачного салату «Тбілісі» з консервованою квасолею. Зробіть ваш вечеря яскравіше.
Час готування: 1 год
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Яловичина – 250 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Горіхи волоські – 50 гр.
- Перець чилі – 0,5 шт.
- Кінза – 1 пучок.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло рослинне – за смаком.
- Оцет винний 6% — 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Хмелі-сунелі – за смаком.
Процес приготування:
1. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями і перекладаємо у велику миску.
2. Сюди ж викладаємо червону консервовану квасолю.3. Болгарський перець і перець чилі звільняємо від насіння і ріжемо тонкою соломкою.
4. Відварюємо яловичину до готовності, охолодити її і розбираємо на тонкі волокна.
5. Доповнюємо заготівлю подрібненої кінзою. Сюди ж кладемо обсмажені і перемелені волоські горіхи.
6. Продавлюємо зубчики часнику.7. Заправляємо блюдо рослинним маслом і оцтом. Посипаємо сіллю і приправою хмелі-сунелі. Розмішуємо і даємо настоятися близько 30 хвилин.
8. Готовий салат готовий до подачі, пробуйте!