Салат з червоної консервованої квасолею – 10 смачних і простих рецептів з фото

Салат «Тбілісі» з червоною квасолею

Даний ресторанне частування грузинської кухні можна приготувати в домашніх умовах. Беріть на замітку покроковий рецепт смачного салату «Тбілісі» з консервованою квасолею. Зробіть ваш вечеря яскравіше.

Час готування: 1 год

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Яловичина – 250 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Горіхи волоські – 50 гр.
  • Перець чилі – 0,5 шт.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло рослинне – за смаком.
  • Оцет винний 6% — 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Хмелі-сунелі – за смаком.

Процес приготування:

1. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями і перекладаємо у велику миску.

2. Сюди ж викладаємо червону консервовану квасолю.3. Болгарський перець і перець чилі звільняємо від насіння і ріжемо тонкою соломкою.

4. Відварюємо яловичину до готовності, охолодити її і розбираємо на тонкі волокна.

5. Доповнюємо заготівлю подрібненої кінзою. Сюди ж кладемо обсмажені і перемелені волоські горіхи.

6. Продавлюємо зубчики часнику.7. Заправляємо блюдо рослинним маслом і оцтом. Посипаємо сіллю і приправою хмелі-сунелі. Розмішуємо і даємо настоятися близько 30 хвилин.

8. Готовий салат готовий до подачі, пробуйте!