Салат з червоної консервованої квасолею і помідорами
Ситний і смачний салат з червоною квасолею виходить з додаванням помідорів. Частування вийде смачним, ароматним і в міру пікантним. Відмінне рішення для легкого, апетитного і корисного вечері в колі сім’ї.
Час приготування: 10 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Помідори – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Лимон – 1/3 шт.
- Петрушка – 0,5 пучка.
- Кріп – 0,5 пучка.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Промиваємо помідори, розрізаємо їх навпіл і акуратно видаляємо насіння з соком.
2. Підготовлений овоч ріжемо невеликими кубиками. Перекладаємо їх у глибоку миску.3. Доповнюємо помідори консервованою квасолею.
4. Пір’ям розбираємо ріпчасту цибулю, відправляємо його в загальну масу.
5. Для заправки змішуємо олію, лимонний сік, перець і подрібнені зубчики часнику. Розмішуємо.
6. Поливаємо заправкою заготовку.7. Сюди ж кладемо подрібнену зелень.
8. Солимо блюдо і розмішуємо.
9. Апетитний салат з червоної квасолі і помідорів готовий!