Салат з червоної консервованої квасолею – 10 смачних і простих рецептів з фото

Салат з червоної консервованої квасолею і помідорами

Ситний і смачний салат з червоною квасолею виходить з додаванням помідорів. Частування вийде смачним, ароматним і в міру пікантним. Відмінне рішення для легкого, апетитного і корисного вечері в колі сім’ї.

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Помідори – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Лимон – 1/3 шт.
  • Петрушка – 0,5 пучка.
  • Кріп – 0,5 пучка.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Промиваємо помідори, розрізаємо їх навпіл і акуратно видаляємо насіння з соком.

2. Підготовлений овоч ріжемо невеликими кубиками. Перекладаємо їх у глибоку миску.3. Доповнюємо помідори консервованою квасолею.

4. Пір’ям розбираємо ріпчасту цибулю, відправляємо його в загальну масу.

5. Для заправки змішуємо олію, лимонний сік, перець і подрібнені зубчики часнику. Розмішуємо.

6. Поливаємо заправкою заготовку.7. Сюди ж кладемо подрібнену зелень.

8. Солимо блюдо і розмішуємо.

9. Апетитний салат з червоної квасолі і помідорів готовий!