Хочеться оригінального і пікантного частування, а також урізноманітнити звичне меню? Спробуйте апетитні і прості в приготуванні салати з тонкої рисової локшини – фунчозы. Домашні та гості точно оцінять закуску в корейському стилі. Беріть на замітку 10 яскравих кулінарних рецептів з покроковим описом.
Салат з фунчозы з куркою, овочами і соєвим соусом
Апетитний корейський салат зовсім не складно приготувати в домашніх умовах. Здивуйте своїх близьких або гостей яскравою кулінарної ідеєю. Гаряча закуска готується з рисової локшини, курки і овочів.
Інгредієнти на
4 порц.
- Фунчоза 150 гр.
- Куряче філе 200 гр.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Огірок 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- соєвий Соус 150 мл
- Сіль за бажанням
- Перець чорний мелений за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Як приготувати салат з фунчозой в домашніх умовах? Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його на сковороді з рослинною олією до легкого рум’янцю.
- Промиваємо куряче філе і поділяємо його тонкою соломкою.
- Викладаємо курячі шматочки до цибулі і смажимо до готовності.
- Далі додаємо сіль, перець і вливаємо соєвий соус. Тушкуємо вміст ще близько 5 хвилин.
- Фунчозу заливаємо на 5 хвилин окропом. Після цього продукт відкидаємо на друшляк і промиваємо під холодною водою.
- З’єднуємо курку з фунчозой в глибокій мисці. До них ж додаємо огірки, порізані тонкою соломкою.
- Також дрібно розбираємо болгарські перці і моркву. Відправляємо продукти в загальну масу.
- Акуратно перемішуємо всі інгредієнти, регулюємо за смаком сіль.
- Домашній салат з фунчозы, курки і овочів готовий. Можна подавати до столу!
