Салат з фунчозой – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Салат з фунчозы з огірком і болгарським перцем

Оригінальна холодна закуска для вашого столу – салат з фунчозы, огірка та болгарського перцю. Просте у приготуванні блюдо різноманітить ваше меню і порадує яскравим смаком.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Фунчоза – 100 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Кріп – 0,5 пучка.
  • Соус соєвий – 60 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Коріандр мелений – 2 щіпки.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Овочі заздалегідь промиваємо і очищаємо.

2. Моркву натираємо на тертці або тонко нарізаємо. Викладаємо в глибоку миску.

3. Тонкою соломкою розбираємо і огірок. Відправляємо його до моркви.

4. Таким же чином розбираємо і очищений від насіння болгарський перець.

5. Фунчозу запарюємо окропом на 5 хвилин, після промиваємо під холодною водою і викладаємо в загальну масу. Взагалі дивіться інструкцію на звороті пачки і слідуйте їй.

6. Зверху додаємо подрібнений кріп.

7. В якості заправки використовуємо суміш соєвого соусу, олії, солі і спецій. Вливаємо її в салат.

8. Розмішуємо продукти до рівномірного розподілу заправки.

9. Пікантний салат з фунчозы і овочів готовий. Діліть його на порції і подавайте до столу!