Салат з фунчозы з огірком і болгарським перцем
Оригінальна холодна закуска для вашого столу – салат з фунчозы, огірка та болгарського перцю. Просте у приготуванні блюдо різноманітить ваше меню і порадує яскравим смаком.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Фунчоза – 100 гр.
- Огірок – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Кріп – 0,5 пучка.
- Соус соєвий – 60 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Коріандр мелений – 2 щіпки.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Овочі заздалегідь промиваємо і очищаємо.
2. Моркву натираємо на тертці або тонко нарізаємо. Викладаємо в глибоку миску.
3. Тонкою соломкою розбираємо і огірок. Відправляємо його до моркви.
4. Таким же чином розбираємо і очищений від насіння болгарський перець.
5. Фунчозу запарюємо окропом на 5 хвилин, після промиваємо під холодною водою і викладаємо в загальну масу. Взагалі дивіться інструкцію на звороті пачки і слідуйте їй.
6. Зверху додаємо подрібнений кріп.
7. В якості заправки використовуємо суміш соєвого соусу, олії, солі і спецій. Вливаємо її в салат.
8. Розмішуємо продукти до рівномірного розподілу заправки.
9. Пікантний салат з фунчозы і овочів готовий. Діліть його на порції і подавайте до столу!