Овочевий салат з фунчозой, огірками та помідорами
Свіжий і поживний салат можна приготувати з скляною рисової локшини і овочів. Соковите частування найчастіше подається як закуска. Урізноманітніть ваш домашній стіл оригінальним стравою.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Фунчоза – 150 гр.
- Морква – 0,5 шт.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Помідор – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Оцет – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Необхідну кількість фунчозы занурюємо в каструлю з окропом. Наполягаємо продукт 5 хвилин, а після промиваємо під холодною водою.
2. Відправляємо локшину в салатницю, посипаємо її сіллю і меленим перцем.
3. Лук ріжемо тонкими півкільцями. Перець і помідори тонкою соломкою. Останні звільняємо від м’якоті. Моркву можна натерти на тертку.
4. Відправляємо свіжі овочі у посуд з фунчозой. Заправляємо продукти рослинним маслом і оцтом. Ретельно розмішуємо.
5. Розкладаємо салат по порційних тарілках, доповнюємо його тонкими кружечками огірка і подаємо до столу.