Салат з фунчозой – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Овочевий салат з фунчозой, огірками та помідорами

Свіжий і поживний салат можна приготувати з скляною рисової локшини і овочів. Соковите частування найчастіше подається як закуска. Урізноманітніть ваш домашній стіл оригінальним стравою.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Фунчоза – 150 гр.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Оцет – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Необхідну кількість фунчозы занурюємо в каструлю з окропом. Наполягаємо продукт 5 хвилин, а після промиваємо під холодною водою.

2. Відправляємо локшину в салатницю, посипаємо її сіллю і меленим перцем.

3. Лук ріжемо тонкими півкільцями. Перець і помідори тонкою соломкою. Останні звільняємо від м’якоті. Моркву можна натерти на тертку.

4. Відправляємо свіжі овочі у посуд з фунчозой. Заправляємо продукти рослинним маслом і оцтом. Ретельно розмішуємо.

5. Розкладаємо салат по порційних тарілках, доповнюємо його тонкими кружечками огірка і подаємо до столу.