Салат з копченою куркою і корейською морквою – 10 рецептів з покроковими фото

Салат з копченою куркою і корейською морквою — це пікантний, красивий і соковитий салат, який прикрасить ваш стіл у будні і свята. До того ж це просте і доступне страву, як його приготувати і урізноманітнити ви дізнаєтеся з наших 10 докладних рецептів.

Простий і смачний рецепт салату з копченою куркою і корейською морквою

Цей салат відноситься до простих страв, щоб його приготувати не потрібно володіти спеціальними кулінарними навичками. М’ясо копченої курки чудово поєднується з пікантною морквою по-корейськи і соковитими огірками.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Курка копчена 120 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Морква корейська 80 гр.
  • Майонез за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати салат з копченою куркою і корейською морквою? Куряче м’ясо розберіть на волокна. Морква по-корейськи при необхідності наріжте. Перекладіть моркву і м’ясо в салатницю.
  2. Яйця зваріть круто, остудіть в холодній воді, очистіть від шкаралупи і дрібно наріжте. Додайте яйця до інших інгредієнтів в салатницю.
  3. Огірок вимити, обсушити паперовими рушниками і наріжте тонкими смужками.
  4. Заправте салат майонезом, перемішайте і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з копченою куркою, корейською морквою і кукурудзою

Салат має незвичайний смак і пікантність завдяки поєднанню двох основних інгредієнтів: копченої курки і морквини по-корейськи. Яскравий вигляд салату збуджує апетит і хочеться його неодмінно спробувати.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Курка копчена – 600 гр.
  • Морква по-корейськи – 250 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Майонез – 150 мл
  • Сухарики зі смаком сиру – 1 пачка.
  • Кріп – за смаком.

Процес приготування:

1. Куряче м’ясо відокремте від кісток і дрібно наріжте. Перекладіть м’ясо в салатницю.

2. З кукурудзи злити сік і перекладіть її до м’яса.

3. Якщо смужки моркви довгі, то розріжте їх на кілька частин і також додайте в салатницю. Кріп помийте і подрібніть ножем.

4. Заправте салат майонезом, перемішайте.

5. Перед тим, як подати салат на стіл, додайте сухарі, щоб вони розм’якли і залишалися хрусткими.

Приємного апетиту!

Дуже смачний салат з копченою куркою, корейською морквою і огірком

Салат для любителів класичних поєднань продуктів. Всі інгредієнти ідеально гармоніюють між собою і утворюють шикарний букет збалансованих смаків. Вам потрібно мінімальний набір продуктів: копчена курка, корейська морква, огірок, яйця і майонез.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Яйця – 2 шт.
  • Курка копчена – 200 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Петрушка – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Яйця зваріть круто в трохи підсоленій воді, остудіть і очистіть їх. Яйця можна натерти на крупній тертці або нарізати кубиками.

2. Куряче м’ясо відокремте від кісток і наріжте тонкими смужками.

3. Огірок вимити, обітріть паперовим рушником і наріжте тонкими брусочками.

4. Перекладіть нарізані інгредієнти в миску, додайте подрібнену петрушку, корейську моркву, заправте майонезом і перемішайте. Салат готовий, можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з копченою куркою, корейською морквою, квасолею і сухариками

Цей варіант салату найбільш ситний і поживний. Для салату використовуються вже готові інгредієнти, вам необхідно просто подрібнити їх і змішати.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Квасоля консервована – 1 банку.
  • Морква корейська – 150 гр.
  • Курка копчена – 300 гр.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

1. Куряче м’ясо відокремте від кісток і наріжте невеликими кубиками.

2. Перекладіть нарізане м’ясо в салатницю, додайте квасолю і моркву по-корейськи. Якщо морква нарізана довгою соломкою, то самостійно подрібніть її до потрібного розміру, щоб було зручно їсти.

3. Заправте салат майонезом, перемішайте. Сухарики додайте безпосередньо перед подачею.

4. Салат можна подавати як на загальному блюді, так і порційно, прикрасивши його свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Як приготувати салат з копченою куркою, корейською морквою, болгарським перцем?

Якщо вам хочеться смачно перекусити, але у вас зовсім небагато часу, підійде збалансований салат з копченою курочкою, морквою по-корейськи і болгарським перцем. Він виходить соковитим і поживним,

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 2.

Склад:

Курка копчена – 200 гр.

Перець болгарський солодкий – 1 шт.

Морква по-корейськи – 150 гр.

Сир – 100 гр.

Майонез – 1-1,5 ст. л.

Процес приготування:

1. Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і наріжте тонкими смужками, перекладіть в миску.

2. Довгу соломку корейської моркви наріжте і перекладіть до перцю.

3. Куряче м’ясо розділити на волокна. Сир натріть на крупній тертці. Додайте ці інгредієнти в салатницю.

4. Заправте салат майонезом, перемішайте. Так як курка і корейська морквина вже мають яскравий смак, салат солити не потрібно.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт салату з копченою куркою, корейською морквою і грибами

Ще одне дуже смачне і гармонійне поєднання продуктів для салату. З грибами смак курки і корейської моркви заграє по-новому. Щоб подати такий салат на святковий слот, викладіть його верствами і прикрасьте зеленню. Він виглядає ефектно і на пробу виходить дуже смачним.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • копчений Окорочок курячий – 1 шт.
  • Гриби – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. З копченого стегенця зніміть шкіру, відокремте м’ясо від кісток і наріжте його кубиками.

2. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Гриби помийте і висушіть на паперових рушниках, наріжте кубиками або часточками. На розігріту сковороду влийте рослинне масло, викладіть цибулю, обсмажте його до золотистого кольору. Половину цибулі змішайте з курячим м’ясом. До другої половині цибулі додайте гриби і продовжуйте смажити до готовності грибів, наприкінці посоліть і приправте за смаком.

3. Тепер можна приступати до складання салату. На плоске блюдо помістіть форму, викладіть перший шар з курячого м’яса і цибулі, утрамбуйте його і додайте трохи майонезу.

4. В засмажку з грибів і цибулі додайте трохи майонезу, перемішайте і зробіть з цієї маси другий шар, розрівняйте його.

5. З корейської моркви попередньо злийте сік, викладіть її останнім шаром. Акуратно приберіть форму і салат готовий.

Приємного апетиту!

Простий і смачний салат з копченою куркою, корейською морквою і сиром

напередодні свята, підбираючи меню для столу, перевагу завжди віддають тільки кращим рецептами. Крім того, що салат з копченої курки, корейської моркви і сиру виходить дуже смачним, інгредієнти для нього не вимагають попередньої обробки, що значно економить час.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Сир – 100 гр.
  • Курка копчена – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Помідори – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Майонез – 2 ст. л

Процес приготування:

1. М’ясо копченої курки наріжте невеликими кубиками.

2. Для салату краще всього підійде копчений сир, він посилить смак курки. Якщо у вас такого не знайшлося, підійде будь-який твердий сир з нейтральним запахом. Натріть сир на крупній тертці.

3. Помідори помийте і наріжте кубиками.

4. Довгу соломку корейської моркви подрібніть.

5. Всі інгредієнти змішайте подрібнені в салатниці, заправте майонезом. Перед подачею на стіл прикрасьте салат рубаною зеленню.

Приємного апетиту!

Ситний салат з копченою куркою, корейською морквою і яйцем

Салати з вмістом м’яса виходять поживними, їх навіть можна подавати як друге блюдо на обід або вечерю. А салат з копченою куркою точно нікого не залишить байдужим, у нього дуже тонкі відтінки смаку і запаху, які приведуть ваші смакові рецептори в повний захват.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Курка копчена – 150 гр.
  • Помідор – 1 шт.
  • Морква по-корейськи – 50 гр.
  • Цибуля зелена – 5 гр.
  • Сир – 50 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Процес приготування:

1. Яйця зваріть круто, остудіть, очистіть від шкаралупи і натріть на крупній тертці. Сир натріть на тертці.

2. М’ясо копченої курки відокремити від кісток і наріжте кубиками. При необхідності корейську моркву також наріжте на більш дрібні шматки.

3. Зелену цибулю і помідори помийте, обсушити паперовими рушниками. Дрібно наріжте ці інгредієнти.

4. Заправте салат майонезом, додайте сіль і мелений перець за смаком, перемішайте. Подавати на стіл салат можна відразу після приготування.

Приємного апетиту!

Салат з копченою куркою, корейською морквою і помідорами

Салат – універсальне блюдо, яке можна подати у якості закуски, гарніру або основної страви. А салат з копченою куркою і корейською морквою хороший не тільки тому, що навіть без додавання спецій завжди виходить пряним і пікантним. Завдяки його варіативності ви завжди можна підібрати якийсь рецепт з нагоди і побажань. Коли хочеться більше соковитого страви, можна додати стиглі помідори.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Курка копчена – 150 гр.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Помідор – 1 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Сир – 80 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Яйця зваріть круто, залийте їх холодною водою. Коли яйця охолонуть, очистіть їх від шкаралупи і наріжте дрібними кубиками.

2. М’ясо відокремити від шкіри і кісток, наріжте невеликими шматочками.

3. Помідори помийте і наріжте кубиками.

4. Сир натріть на дрібній тертці. Часник очистіть, пропустіть через прес і змішати з майонезом.

5. Змішайте в мисці м’ясо, моркву по-корейськи, сир, яйця і помідори, заправте майонезно-часниковою масою. Салат можна подавати на стіл відразу після приготування.

Приємного апетиту!

Оригінальний салат з копченою куркою, корейською морквою і чіпсами

Оригінальний і смачний салат з чіпсами, яким можна прикрасити стіл з нагоди сімейного торжества. На відміну від інших святкових страв, готується він дуже швидко і просто, а вигляд у нього такий, що запам’ятовується.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Курка копчена – 150 гр.
  • Кукурудза консервована – 150 гр.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Чіпси – 80 гр.

Процес приготування:

1. М’ясо копченої курки відокремити від кісток і наріжте кубиками, викладіть перший шар в салатницю.

2. Далі зробіть шар із корейської моркви, попередньо наріжте її більш дрібно. Зверху полийте шар майонезом.

3. З консервованої кукурудзи злийте сік і викладіть її поверх морквини, змащувати майонезом не потрібно.

4. Яйце відварити круто, зніміть шкаралупу, натріть його на крупній тертці. Викладіть наступний шар тертого яйця і змастіть його майонезом.

5. Кілька чіпсів залиште цілими, решту подрібніть в крихту. Посипте салат подрібненими чіпсами, а цілі чіпси застроміть в салат. Подавайте блюдо на стіл відразу після приготування.

Приємного апетиту!