Салат з копченою куркою, корейською морквою і кукурудзою
Салат має незвичайний смак і пікантність завдяки поєднанню двох основних інгредієнтів: копченої курки і морквини по-корейськи. Яскравий вигляд салату збуджує апетит і хочеться його неодмінно спробувати.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Курка копчена – 600 гр.
- Морква по-корейськи – 250 гр.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Майонез – 150 мл
- Сухарики зі смаком сиру – 1 пачка.
- Кріп – за смаком.
Процес приготування:
1. Куряче м’ясо відокремте від кісток і дрібно наріжте. Перекладіть м’ясо в салатницю.
2. З кукурудзи злити сік і перекладіть її до м’яса.
3. Якщо смужки моркви довгі, то розріжте їх на кілька частин і також додайте в салатницю. Кріп помийте і подрібніть ножем.
4. Заправте салат майонезом, перемішайте.
5. Перед тим, як подати салат на стіл, додайте сухарі, щоб вони розм’якли і залишалися хрусткими.
Приємного апетиту!