Салат з копченою куркою і корейською морквою – 10 рецептів з покроковими фото

Салат з копченою куркою, корейською морквою і кукурудзою

Салат має незвичайний смак і пікантність завдяки поєднанню двох основних інгредієнтів: копченої курки і морквини по-корейськи. Яскравий вигляд салату збуджує апетит і хочеться його неодмінно спробувати.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Курка копчена – 600 гр.
  • Морква по-корейськи – 250 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Майонез – 150 мл
  • Сухарики зі смаком сиру – 1 пачка.
  • Кріп – за смаком.

Процес приготування:

1. Куряче м’ясо відокремте від кісток і дрібно наріжте. Перекладіть м’ясо в салатницю.

2. З кукурудзи злити сік і перекладіть її до м’яса.

3. Якщо смужки моркви довгі, то розріжте їх на кілька частин і також додайте в салатницю. Кріп помийте і подрібніть ножем.

4. Заправте салат майонезом, перемішайте.

5. Перед тим, як подати салат на стіл, додайте сухарі, щоб вони розм’якли і залишалися хрусткими.

Приємного апетиту!