Салат з копченою куркою і корейською морквою – 10 рецептів з покроковими фото

Як приготувати салат з копченою куркою, корейською морквою, болгарським перцем?

Якщо вам хочеться смачно перекусити, але у вас зовсім небагато часу, підійде збалансований салат з копченою курочкою, морквою по-корейськи і болгарським перцем. Він виходить соковитим і поживним,

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 2.

Склад:

Курка копчена – 200 гр.

Перець болгарський солодкий – 1 шт.

Морква по-корейськи – 150 гр.

Сир – 100 гр.

Майонез – 1-1,5 ст. л.

Процес приготування:

1. Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і наріжте тонкими смужками, перекладіть в миску.

2. Довгу соломку корейської моркви наріжте і перекладіть до перцю.

3. Куряче м’ясо розділити на волокна. Сир натріть на крупній тертці. Додайте ці інгредієнти в салатницю.

4. Заправте салат майонезом, перемішайте. Так як курка і корейська морквина вже мають яскравий смак, салат солити не потрібно.

Приємного апетиту!