Як приготувати салат з копченою куркою, корейською морквою, болгарським перцем?
Якщо вам хочеться смачно перекусити, але у вас зовсім небагато часу, підійде збалансований салат з копченою курочкою, морквою по-корейськи і болгарським перцем. Він виходить соковитим і поживним,
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 2.
Склад:
Курка копчена – 200 гр.
Перець болгарський солодкий – 1 шт.
Морква по-корейськи – 150 гр.
Сир – 100 гр.
Майонез – 1-1,5 ст. л.
Процес приготування:
1. Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і наріжте тонкими смужками, перекладіть в миску.
2. Довгу соломку корейської моркви наріжте і перекладіть до перцю.
3. Куряче м’ясо розділити на волокна. Сир натріть на крупній тертці. Додайте ці інгредієнти в салатницю.
4. Заправте салат майонезом, перемішайте. Так як курка і корейська морквина вже мають яскравий смак, салат солити не потрібно.
Приємного апетиту!