Салат з куркою і кукурудзою – 10 рецептів з покроковими фото

Салат з куркою, консервованою кукурудзою та квасолею

Курячий салат з кукурудзою і червоною квасолею – це справжнє буйство фарб, смаків і ароматів, поєднаних в одній страві. Свіжі та соковиті овочі ідеально компанують з пікантним курячим філе, а головний плюс цього салату – відсутність майонезній заправки.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Грудка куряча – 300 гр.
  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Кукурудза консервована – 1 банку.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори – 1-2 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Сік лимона – 3 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Чебрець – ½ ч. л.
  • Масло рослинне – 1/3 склянки
  • Мед (рідкий) – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для курки – за смаком.

Процес приготування:

1. Готуємо необхідні продукти.

2. М’ясо промиваємо під струменем води, обсушуємо і зачищаємо від плівок – нарізаємо і обсмажуємо до готовності, приправте спеціями для курки.

3. Болгарський перець ріжемо навпіл, видаляємо насіння і подрібнюємо.

4. Додаємо до перцю дрібно нашатковану петрушку і ріпчасту цибулю.

5. Розкриваємо банки квасолі та кукурудзи, зливаємо сік і відправляємо до інших компонентів.

6. Далі, нарізаний кубиками помідор.

7. І в самому кінці, подстывшую курку в спеціях.

8. Займемося заправкою. В окремій піалі змішуємо гірчицю, лимонний сік, рослинне масло, чебрець, мед і сіль за смаком.

9. Підготовлені інгредієнти заправляємо соусом і гарненько перемішуємо. Приємного апетиту!