Салат з куркою, консервованою кукурудзою та квасолею
Курячий салат з кукурудзою і червоною квасолею – це справжнє буйство фарб, смаків і ароматів, поєднаних в одній страві. Свіжі та соковиті овочі ідеально компанують з пікантним курячим філе, а головний плюс цього салату – відсутність майонезній заправки.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 5.
Склад:
- Грудка куряча – 300 гр.
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Кукурудза консервована – 1 банку.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідори – 1-2 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Петрушка – 1 пучок.
- Сік лимона – 3 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Чебрець – ½ ч. л.
- Масло рослинне – 1/3 склянки
- Мед (рідкий) – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції для курки – за смаком.
Процес приготування:
1. Готуємо необхідні продукти.
2. М’ясо промиваємо під струменем води, обсушуємо і зачищаємо від плівок – нарізаємо і обсмажуємо до готовності, приправте спеціями для курки.
3. Болгарський перець ріжемо навпіл, видаляємо насіння і подрібнюємо.
4. Додаємо до перцю дрібно нашатковану петрушку і ріпчасту цибулю.
5. Розкриваємо банки квасолі та кукурудзи, зливаємо сік і відправляємо до інших компонентів.
6. Далі, нарізаний кубиками помідор.
7. І в самому кінці, подстывшую курку в спеціях.
8. Займемося заправкою. В окремій піалі змішуємо гірчицю, лимонний сік, рослинне масло, чебрець, мед і сіль за смаком.
9. Підготовлені інгредієнти заправляємо соусом і гарненько перемішуємо. Приємного апетиту!