Простий рецепт салату з куркою, квасолею, огірками та яйцями
Готуємо корисний і смачний салат, який містить в собі величезну кількість білка, завдяки курки і червоної квасолі у списку інгредієнтів. Такий виріб прекрасно підходить для повноцінного вечері або цупкого перекусу.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Філе куряче – 200 гр.
- Квасоля червона консервована – 200 гр.
- Огірки свіжі – 200 гр.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Огірки (мариновані) – 100 гр.
- Цибуля червона (невеликий) – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Для заправки:
- Сметана 10% — 100 мл
- соєвий Соус – 2 ч. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Першим ділом відварюємо курку в підсоленій воді протягом 30-40 хвилин і в цей же час варимо яйця круто, охолодити і очистити від шкаралупи.
2. Паралельно нарізаємо свіжі і мариновані огірки, червоний лук і з’єднайте з квасолею, з якої попередньо потрібно злити сік.
3. Остигле філе ріжемо кубиком.
4. Дрібно нарізаємо яйця (курячі яйця можна замінити перепелиними, однак, їх знадобиться 12 штук).
. Для заправки, в окремій піалі змішуємо соєвий соус, гірчицю і сметану. Всі компоненти разом з ароматною заправкою перемішуємо в салатнику, приправляємо сіллю і чорним меленим перцем – подаємо до столу. Приємного апетиту!