Салат з куркою і квасолею – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Простий рецепт салату з куркою, квасолею, огірками та яйцями

Готуємо корисний і смачний салат, який містить в собі величезну кількість білка, завдяки курки і червоної квасолі у списку інгредієнтів. Такий виріб прекрасно підходить для повноцінного вечері або цупкого перекусу.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Філе куряче – 200 гр.
  • Квасоля червона консервована – 200 гр.
  • Огірки свіжі – 200 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Огірки (мариновані) – 100 гр.
  • Цибуля червона (невеликий) – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Для заправки:

  • Сметана 10% — 100 мл
  • соєвий Соус – 2 ч. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Першим ділом відварюємо курку в підсоленій воді протягом 30-40 хвилин і в цей же час варимо яйця круто, охолодити і очистити від шкаралупи.

2. Паралельно нарізаємо свіжі і мариновані огірки, червоний лук і з’єднайте з квасолею, з якої попередньо потрібно злити сік.

3. Остигле філе ріжемо кубиком.

4. Дрібно нарізаємо яйця (курячі яйця можна замінити перепелиними, однак, їх знадобиться 12 штук).

. Для заправки, в окремій піалі змішуємо соєвий соус, гірчицю і сметану. Всі компоненти разом з ароматною заправкою перемішуємо в салатнику, приправляємо сіллю і чорним меленим перцем – подаємо до столу. Приємного апетиту!