Салат з куркою і квасолею – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Дуже смачний салат з куркою, квасолею і помідорами

Літній, легкий, але в той же час ситний салат, який під силу приготувати кожному, адже з довгих маніпуляцій, нам потрібно тільки обсмажити куряче м’ясо, а всі інші компоненти всього лише нарізати. А в результаті ми отримаємо повноцінну страву, що підходить для обіду або вечері.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Філе куряче – 250 гр.
  • Квасоля консервована червона – 150 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Сухарики з білого хліба – 30 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Салат листовий – за смаком.

Процес приготування:

1. Куряче філе добре обполіскуємо під струменем води, обсушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо кубиками невеликого розміру. Обсмажуємо м’ясо до рум’яної скоринки з двох сторін на невеликій кількості рослинного масла. Готове м’ясо перекладаємо в глибокий салатник, в якому будемо збирати салат.

2. Сир натираємо на тертці прямо до курки.

3. Банку квасолею відкриваємо, і всі боби перекидаємо на друшляк, промиваємо і даємо трохи часу стекти надлишків рідини. Після, відправляємо квасоля в тару до інших компонентів.

4. Помідори нарізаємо невеликими шматочками, листовий салат рвемо руками і все з’єднуємо в салатнику. Приправляємо страву сіллю, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

5. Прикрашаємо сухариками і подаємо до столу. Приємного апетиту!