Дуже смачний салат з куркою, квасолею і помідорами
Літній, легкий, але в той же час ситний салат, який під силу приготувати кожному, адже з довгих маніпуляцій, нам потрібно тільки обсмажити куряче м’ясо, а всі інші компоненти всього лише нарізати. А в результаті ми отримаємо повноцінну страву, що підходить для обіду або вечері.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Філе куряче – 250 гр.
- Квасоля консервована червона – 150 гр.
- Помідори – 2 шт.
- Сир – 100 гр.
- Сухарики з білого хліба – 30 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – 2 щіпки.
- Салат листовий – за смаком.
Процес приготування:
1. Куряче філе добре обполіскуємо під струменем води, обсушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо кубиками невеликого розміру. Обсмажуємо м’ясо до рум’яної скоринки з двох сторін на невеликій кількості рослинного масла. Готове м’ясо перекладаємо в глибокий салатник, в якому будемо збирати салат.
2. Сир натираємо на тертці прямо до курки.
3. Банку квасолею відкриваємо, і всі боби перекидаємо на друшляк, промиваємо і даємо трохи часу стекти надлишків рідини. Після, відправляємо квасоля в тару до інших компонентів.
4. Помідори нарізаємо невеликими шматочками, листовий салат рвемо руками і все з’єднуємо в салатнику. Приправляємо страву сіллю, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
5. Прикрашаємо сухариками і подаємо до столу. Приємного апетиту!












