Салат з куркою і квасолею – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Ситний салат з куркою, квасолею та сиром

Ніжний, але в той же час хрусткий салат, багатий білками – готуємо з курки, консервованої квасолі та сиру твердих сортів. Витративши зовсім небагато часу, ми отримуємо смачний і ситний салат, яким можна з легкістю нагодувати всю сім’ю і надовго забути про голод.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Філе куряче – 200 гр.
  • Квасоля консервована червона – 150 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Сухарики – 30 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і ріжемо довільними кубиками або розбираємо по волокнах – перекладаємо в глибоку миску.

2. Сир натираємо на тертці і пересипаємо до м’яса.

3. Розкриваємо банку з квасолею, зливаємо рідину, а бобові обполіскуємо під струменем води – відправляємо слідом за сирної стружкою.

4. У тарілку засипаємо сухарики.

5. Заправляємо салат невеликою кількістю майонезу, присмачую чорним меленим перцем за смаком і ретельно перемішуємо всі компоненти.

6. Готовий салат відразу подаємо до столу і насолоджуємося. Приємного апетиту!