Ситний салат з куркою, квасолею та сиром
Ніжний, але в той же час хрусткий салат, багатий білками – готуємо з курки, консервованої квасолі та сиру твердих сортів. Витративши зовсім небагато часу, ми отримуємо смачний і ситний салат, яким можна з легкістю нагодувати всю сім’ю і надовго забути про голод.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Філе куряче – 200 гр.
- Квасоля консервована червона – 150 гр.
- Сир – 100 гр.
- Сухарики – 30 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і ріжемо довільними кубиками або розбираємо по волокнах – перекладаємо в глибоку миску.
2. Сир натираємо на тертці і пересипаємо до м’яса.
3. Розкриваємо банку з квасолею, зливаємо рідину, а бобові обполіскуємо під струменем води – відправляємо слідом за сирної стружкою.
4. У тарілку засипаємо сухарики.
5. Заправляємо салат невеликою кількістю майонезу, присмачую чорним меленим перцем за смаком і ретельно перемішуємо всі компоненти.
6. Готовий салат відразу подаємо до столу і насолоджуємося. Приємного апетиту!