Салат з куркою і пекінською капустою – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Салат з куркою, пекінською капустою, виноградом

Рецепти приготування салатів, та й не тільки, в яких м’ясні інгредієнти поєднують з фруктами, останнім часом набувають популярності. Блюдо виходить красивим, ситним та смачним. Варіантів таких салатів багато, є швидкі і прості, і є справжні шедеври кулінарії. Готуємо салат з куркою, пекінською капустою, виноградом і ананасом. Доповнимо його сухариками і обсмаженим кунжутом. Такий салат буде у вас відмінним вечерею і прикрасить навіть святковий стіл. Відварюємо куряче м’ясо заздалегідь.

Час готування: 20 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 4.

Склад:

  • Пекінська капуста – 400 гр.
  • філе Куряче варене – 250 гр.
  • Виноград – 250 гр.
  • Ананаси – 250 гр.
  • Кунжут смажений – 10 гр.
  • Кріп – 30 гр.
  • Хліб висівковий – 2 скибочки.
  • домашній Майонез – 200 гр.
  • Сіль – ½ ч. л.

Процес приготування:

1. Скибочки хліба з висівками нарізаємо невеликими кубиками. Застеляємо деко шматочком паперу для випічки. Кладемо на нього хлібні кубики і на 5 хвилин поміщаємо в духовку, розігріту до 200°С, щоб вони підрум’янилися.

2. Пекінську капусту шаткуємо тонкою соломкою.

3. Заздалегідь відварене і охолоджене куряче м’ясо нарізаємо невеликими кубиками.

4. Нарізані капусту та м’ясо кладемо в салатницю. Ананас нарізаємо невеликими шматочками. Промитий виноград розрізаємо на половинки і видаляємо кісточки. Фруктову нарізку перекладаємо в салатницю.

5. Потім салат посипаємо сіллю, дрібно подрібненим кропом, обсмаженим на сухій сковорідці кунжутом, і кладемо домашній майонез. Салат ложкою акуратно перемішуємо і пробуємо на смак.

6. Посипаємо салат обсмаженими хлібними шматочками і відразу подаємо до столу.

Приємного апетиту!