Простий салат з куркою, пекінською капустою і болгарським перцем
Салат з куркою і пекінською капустою з додаванням болгарського перцю буде чудовим блюдом для тих, хто дотримується принципів правильного харчування, адже в ньому багато вітамінів і низькокалорійні продукти. Солодкий перець надає салату особливий смак та робить її більш соковитою. Береться перець червоного кольору і свіжа зелень, яка підкреслить смак салату. Рецепт нескладний. Куряче м’ясо для салату відварюється.
Час готування: 40 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 3.
Склад:
- Пекінська капуста – 250 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Перець болгарський червоний – 150 гр.
- Цибуля зелена – 50 гр.
- Кріп – 50 гр.
- Кукурудза консервована – 150 гр.
- Яйце відварене – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Майонез – 100 гр.
Процес приготування:
1. Куряче філе відваріть у воді з додаванням солі і остудіть. Качан пекінської капусти обполосніть холодною водою, розріжте вздовж на половинки і потім нашаткуйте тонкою соломкою. Спосіб нарізки капусти не має значення і можна руками порвати на шматочки.
2. Наріжте невеликими шматочками пір’я зеленого лука.
3. У глибоку салатницю перекладіть нарізані капусту з цибулею і відразу додайте до них консервовану кукурудзу. Її можна використовувати і заморожену, розморозивши в мікрохвильовці.Також додайте подрібнені варені яйця.
4. Потім до салату додайте нарізаний соломкою болгарський перець.
5. Цю овочеву нарізку посипте дрібно подрібненим кропом.
6. До цього часу куряче філе вже буде готове.
7. Його наріжте невеликими кубиками і перекладіть в салатницю.
8. Потім салат по своєму смаку посипте сіллю і додайте майонез, звичайно, краще домашній.
9. Всі інгредієнти з майонезом ложкою акуратно перемішайте і зніміть пробу.
10. Салат з куркою, пекінською капустою і солодким перцем готовий. Його декоруйте за своїм смаком і відразу подавайте до столу.
Приємного апетиту!