Салат з квасолею та сухариками – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Дуже смачний салат з кукурудзою, огірком і сухариками

Дуже легкий салат, який не перевантажить трапезу і внесе різноманітність у меню. Основні інгредієнти – кукурудза і огірки. Також додаємо варену курячу грудку для ситності і поживністю. При подачі посипаємо закуску житніми сухариками – вони підкреслюють ніжність салату і додають доречний хлібний акцент.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Кукурудза консервована – 1 банку.
  • Огірки – 4 шт. невеликого розміру.
  • Сухарики житні – 80 гр.
  • Курка варена – 400 гр.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Кріп – для подачі.

Процес приготування:

1. Огірки промиваємо, обсушуємо і зрізаємо кінчики з обох сторін. Якщо плоди немолоді, то шкірку і грубі насіння краще видалити. Нарізаємо огірки тонкою соломкою і відправляємо її в салатницю.

2. Відварене куряче філе нарізаємо впоперек волокон невеликими шматочками, які також відправляємо в салатницю.

3. Банку з кукурудзою розкриваємо, зерна відкидаємо на друшляк. Після того, як сік стече, висипаємо кукурудзу поверх курки.

4. До інгредієнтів додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком, майонез і перемішуємо.

5. Готовий салат розкладаємо по порційних тарілках, посипаємо житніми сухариками і прикрашаємо свіжою зеленню кропу. Подаємо до столу відразу після приготування.

Приємного апетиту!