Салат з мідіями, яйцем і огірком
Соковитий, свіжий і поживний салат для смачного перекусу протягом робочого дня. Таке блюдо не тільки поживним, але й підніме настрій своїм яскравим виглядом. Маючи під рукою докладний рецепт, приготувати такий салат не складе труднощів.
Час приготування: 20
Час приготування: 20 хв
Порцій – 4
Склад:
- мариновані Мідії – 120-150 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Яйця варені – 2 шт.
- Кріп – за смаком.
- Цибуля зелена – за смаком.
Для заправки:
- Натуральний йогурт або сметана – 2-3 ст. л.
- соєвий Соус – 1-2 ч. л.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Гірчиця – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте продукти за списком. Огірки та зелень вимити. Яйця зваріть круто. З консервованих мідій злити розсіл.
Крок 2. У миску викладіть мідії. Огірки наріжте соломкою, зелень дрібно порубаєте ножем. Яйця наріжте кубиками. Інгредієнти подрібнені додайте до мідій.
Крок 3. Приготуйте заправку для салату. У мисці змішайте йогурт, соєвий соус, гірчицю, лимонний сік і мелений перець. Спочатку спробуйте заправку на смак, тільки потім додайте сіль за смаком, тому що в заправці присутній соєвий соус.
Крок 4. Додайте салат до нарізаним інгредієнтів, перемішайте.
Крок 5. Салат можна подавати відразу після приготування.