Салат з пекінської капустою – 10 шалено смачних рецептів з покроковими фото

Салат з пекінською капустою і консервованим тунцем

Салат з пекінською капустою і консервованим тунцем відноситься до тих страв, які не потрібно готувати заздалегідь. Буде навіть краще, якщо ви приготуєте і відразу подасте салат до столу, так капуста буде хрусткою і всі інші інгредієнти не втратять свої унікальні смакові якості.

Час готування: 37 хв.

Час приготування: 7 хв.

Порцій: 4-5.

Склад:

  • Яйця курячі варені – 3 шт.
  • Капуста пекінська – 4 аркуша.
  • Тунець консервований – 250 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.

Для маринування лука:

  • Цукор – 0,25 ч. л.
  • Оцет – 0,5 ст. л.
  • Сіль – 1 гр.
  • Вода – 100 мл

Процес приготування:

1. Капусту помийте, дайте воді стекти і наріжте її соломкою. Перекладіть капусту в салатницю.

2. Огірок помийте і наріжте дрібними кубиками.

3. Цибулю наріжте кільцями. Приготуйте маринад. У воді розчиніть сіль, цукор і оцет. Викладіть цибулю в маринад і залишити на півгодини. Після цього злийте маринад і викладіть цибулю в миску.

4. Варені яйця наріжте кубиками.

5. З консервованого тунця злити сік, рибу розімніть вилкою, викладіть її в миску.

6. Приготуйте заправку. Злитий сік з тунця змішайте з лимонним соком, соєвим соусом і оливковою олією.

7. Салат посоліть, додайте заправку, перемішайте і подавайте до столу.

Приємного апетиту!