Смачний салат з пекінською капустою, куркою і сухариками
Салати зазвичай подають до столу в якості холодної закуски. Однак, такий варіант салату з пекінською капустою, куркою і сухариками можна їсти в будь-який час дня і це буде повноцінний ситний перекус, який дозволить вгамувати голод і відновити сили.
Час готування: 10 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Грудка куряча – 4 шт.
- Капуста пекінська – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сухарики – за смаком.
Для соусу:
- Часник – 1 зуб.
- Пармезан – 13 гр.
- Яйця – 1,5 шт.
- Гірчиця – 0,5 ст. л.
- Лимон – 0,5 шт.
- Анчоуси – 2,5 шт.
- Масло рослинне – 282 мл
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Часник, пармезан, яйця, гірчицю, лимонний сік, анчоуси подрібніть в блендері, потім тонкою цівкою влийте рослинне масло. Продовжуйте збивати до отримання соусу по консистенції схожий на майонез. Потім, не припиняючи збивати влити трохи гарячої води, щоб соус став більш рідким. Посоліть соус за смаком.
2. Курячу грудку зваріть і наріжте тонкими брусками.
3. Пекінську капусту помийте і наріжте соломкою.
4. Перекладіть куряче м’ясо і капусту в миску, додайте мелений перець, заправте соусом, перемішайте.
5. Додайте в салат сухарики і подавайте страву до столу.
Приємного апетиту!