Салат з пекінської капустою – 10 шалено смачних рецептів з покроковими фото

Простий і швидкий салат з пекінською капустою, помідорами і огірками

Яскравий вітамінний салат для сімейного обіду або святкового застілля. Хрусткі листя пекінської капусти відмінно поєднуються з соковитими огірками та солодкими помідорами.

Час готування: 25 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Капуста пекінська – 400 гр.
  • Помідори – 3 шт.
  • Огірок – 2 шт.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 5 шт.
  • Майонез(олія оливкова або соняшникова) – 2 ст. л.
  • Сіль – 2 щіпки.

Процес приготування:

1. Листя пекінської капусти промийте і просушіть. Наріжте капусту невеликими шматочками.

2. Огірки помийте і наріжте тонкими напівкружечками.

3. Помідори помийте і наріжте невеликими кубиками.

4. Яйця зваріть круто, остудіть, очистіть і наріжте кубиками.

5. Зелену цибулю вимити і дрібно наріжте.

6. Посоліть за смаком, заправте майонезом, перемішайте і подавайте до столу.Хто не дуже любить майонез, можна цей салат полити оливковою або соняшниковою олією.

Приємного апетиту!