Простий і швидкий салат з пекінською капустою, помідорами і огірками
Яскравий вітамінний салат для сімейного обіду або святкового застілля. Хрусткі листя пекінської капусти відмінно поєднуються з соковитими огірками та солодкими помідорами.
Час готування: 25 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Капуста пекінська – 400 гр.
- Помідори – 3 шт.
- Огірок – 2 шт.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Цибуля зелена – 5 шт.
- Майонез(олія оливкова або соняшникова) – 2 ст. л.
- Сіль – 2 щіпки.
Процес приготування:
1. Листя пекінської капусти промийте і просушіть. Наріжте капусту невеликими шматочками.
2. Огірки помийте і наріжте тонкими напівкружечками.
3. Помідори помийте і наріжте невеликими кубиками.
4. Яйця зваріть круто, остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
5. Зелену цибулю вимити і дрібно наріжте.
6. Посоліть за смаком, заправте майонезом, перемішайте і подавайте до столу.Хто не дуже любить майонез, можна цей салат полити оливковою або соняшниковою олією.
Приємного апетиту!