Салат з солоними огірками – 10 смачних і простих рецептів з покроковими фото

Салат з солоними огірками, куркою і корейською морквою

Основу цього салату складають м’ясо курки і корейська морква, а інші інгредієнти господині додають по своїм смаковим уподобанням. У цьому рецепті готуємо салат з солоним огірком і доповнимо його яйцем, сиром і зеленню. Основний успіх такого салату визначається смаком моркви по-корейськи, і її вибирайте зі ступенем гостроти, яка вам більше підходить, адже дітям гострий салат не сподобається.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 3.

Склад:

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Яйця відварні – 3 шт.
  • Огірок солоний (маринований) – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Сир твердий – 30 гр.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку або заздалегідь відварюється до готовності куряче філе і остуджується. Потім м’ясо нарізати невеликими шматочками або руками поділяється на волокна, і кладеться в салатницю.

Крок 2. Корейська морква ножем трохи нарізається більш короткою стружкою, що зручніше для салату, і перекладається до курки.

Крок 3. Солоні огірки нарізати невеликими кубиками. Яйця очищаються від шкаралупи і також дрібно нарізати. Ці інгредієнти перекладаються в салатницю.

Крок 4. Шматок твердого сиру подрібнюється на крупній тертці відразу до решти інгредієнтів.

Крок 5. Пір’я зеленої цибулі промиваються, обсушиваются серветкою, дрібно нарізати і додаються до салату.

Крок 6. І в останню чергу салат з куркою, корейською морквою і солоними огірками заправляється невеликою кількістю майонезу, перемішується і подається до столу. Приємного апетиту!