Салат з солоними огірками, куркою і корейською морквою
Основу цього салату складають м’ясо курки і корейська морква, а інші інгредієнти господині додають по своїм смаковим уподобанням. У цьому рецепті готуємо салат з солоним огірком і доповнимо його яйцем, сиром і зеленню. Основний успіх такого салату визначається смаком моркви по-корейськи, і її вибирайте зі ступенем гостроти, яка вам більше підходить, адже дітям гострий салат не сподобається.
Час приготування: 30 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 3.
Склад:
- Куряче філе – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Яйця відварні – 3 шт.
- Огірок солоний (маринований) – 2 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Сир твердий – 30 гр.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку або заздалегідь відварюється до готовності куряче філе і остуджується. Потім м’ясо нарізати невеликими шматочками або руками поділяється на волокна, і кладеться в салатницю.
Крок 2. Корейська морква ножем трохи нарізається більш короткою стружкою, що зручніше для салату, і перекладається до курки.
Крок 3. Солоні огірки нарізати невеликими кубиками. Яйця очищаються від шкаралупи і також дрібно нарізати. Ці інгредієнти перекладаються в салатницю.
Крок 4. Шматок твердого сиру подрібнюється на крупній тертці відразу до решти інгредієнтів.
Крок 5. Пір’я зеленої цибулі промиваються, обсушиваются серветкою, дрібно нарізати і додаються до салату.
Крок 6. І в останню чергу салат з куркою, корейською морквою і солоними огірками заправляється невеликою кількістю майонезу, перемішується і подається до столу. Приємного апетиту!