Салат з тунцем, сиром, яйцем і огірком
Салат з тунцем, сиром, яйцем і огірком можна навіть подати як самостійне повноцінне блюдо. Його можна віднести до швидких страв, так як попередньо необхідно зварити тільки яйця. В іншому ж справу за нарізкою і складанням салату.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Тунець консервований – 1 банка.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Сіль поварена – за смаком.
- Огірки свіжі – 1 шт.
- Сир твердий – 60 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – 2 ст. л.
- Лек зелений – 4-5 пір’я.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця відваріть круто, остудіть і очистіть від шкаралупи. Огірок і зелену цибулю помийте. З консервованого тунця злити масло і розімніть філе виделкою.
Крок 2. У салатницю викладіть філе тунця.
Крок 3. На тертці з великими отворами подрібніть невеликий шматочок сиру. Додайте стружку до тунцу.
Крок 4. Огірок наріжте невеликими кубиками і також відправте в миску.
Крок 5. Очищені курячі яйця порубаєте дрібними кубиками, додайте до решти подрібненим продуктам.
Крок 6. Доповніть салат подрібненою зеленою цибулею, злегка посоліть, приправте меленим перцем і заправити майонезом.
Крок 7. Перемішайте салат з тунцем і можна відразу подавати на стіл закуску. Приємного апетиту!