Салат з тунцем, яйцем і огірком – 10 рецептів з покроковими фото

Салат з тунцем, сиром, яйцем і огірком

Салат з тунцем, сиром, яйцем і огірком можна навіть подати як самостійне повноцінне блюдо. Його можна віднести до швидких страв, так як попередньо необхідно зварити тільки яйця. В іншому ж справу за нарізкою і складанням салату.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Тунець консервований – 1 банка.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Огірки свіжі – 1 шт.
  • Сир твердий – 60 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Лек зелений – 4-5 пір’я.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця відваріть круто, остудіть і очистіть від шкаралупи. Огірок і зелену цибулю помийте. З консервованого тунця злити масло і розімніть філе виделкою.

Крок 2. У салатницю викладіть філе тунця.

Крок 3. На тертці з великими отворами подрібніть невеликий шматочок сиру. Додайте стружку до тунцу.

Крок 4. Огірок наріжте невеликими кубиками і також відправте в миску.

Крок 5. Очищені курячі яйця порубаєте дрібними кубиками, додайте до решти подрібненим продуктам.

Крок 6. Доповніть салат подрібненою зеленою цибулею, злегка посоліть, приправте меленим перцем і заправити майонезом.

Крок 7. Перемішайте салат з тунцем і можна відразу подавати на стіл закуску. Приємного апетиту!