Салат з яловичої печінкою – 10 дуже смачних рецептів з покроковими фото

Як приготувати салат з печінкою яловичої і зеленим горошком?

Цей салат стане «родзинкою» будь-якого святкового столу, завдяки своїй ефектній подачі і насиченому неповторному смаку! Гості напевно будуть вас просити поділитися рецептом, адже головний секрет полягає в яловичої печінки.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Печінка яловича – 300 гр.
  • Яйця – 4 шт.
  • Горошок консервований – 1 банка.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Томати «черрі» — 1 шт.
  • Олія соняшникова – 4 ст. л.
  • Маслини – 2 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У сковороді розігріваємо 2 столові ложки олії і на сильному вогні обсмажуємо шматочки яловичої печінки з двох сторін до рум’яної скоринки.

Крок 2. Ріпчасту цибулю дрібно кришимо і пасеруємо на невеликій кількості соняшникової олії до легкого рум’янцю.Крок 3. В жароміцний посуд з цибульними шматочками засипаємо половину моркви, подрібненої за допомогою терки, обсмажуємо разом близько двох хвилин.

Крок 4. Відварені яйця і печінку нарізаємо дрібними кубиками.

Крок 5. У глибокій тарілці змішуємо всі компоненти, включаючи консервований горох, підсолюємо, заправляємо майонезом і ретельно розмішуємо.

Крок 6. На плоску тарілку викладаємо салат, імітуючи форму їжачка.Крок 7. Загострений край змащуємо майонезом, а решту посипаємо рештою морквиною.

Крок 8. Маслинами робимо їжачку очі і носик, а черрі буде виконувати «роль» грибочка. По боках страви розкладаємо гілочки свіжого кропу. Приємного апетиту!