Салат з яєчними млинцями – 10 рецептів з покроковими фото

Покроковий рецепт салату з копченою куркою і яєчними млинцями

Для початку, обсмажуються на сковороді яєчні млинці, після чого вони нарізати соломкою і перекладаються в салатницю. Потім до них додається копчена курка, кукурудза і зелень. Далі все заправляється майонезом з часником і перемішується. У підсумку виходить дуже смачний і ситний салат.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Курка копчена – 100-150 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Кукурудза консервована – 40 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Петрушка свіжа – 1 гілочка.
  • Крохмаль – 1.5 ст. л.
  • Сіль – щіпка.
  • Перець чорний мелений – щіпка.
  • Рослинне масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Починаємо з приготування млинців. В підходящу ємність розбиваємо три яйця, додаємо туди сіль, крохмаль, чорний мелений перець за бажанням і все ретельно збиваємо виделкою або вінчиком, щоб не було грудочок.

Крок 2. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії, виливаємо туди третину яєчної маси і обсмажуємо з двох сторін приблизно за 30 секунд. Таким чином має вийти три яєчних млинчика.Крок 3. Майонез перекладаємо в невелику ємність, додаємо до нього пропущений через прес часник і перемішуємо.

Крок 4. Копчену курку виймаємо з упаковки і нарізаємо її соломкою. Обов’язково прибираємо кістки, якщо вони там є.

Крок 5. Яєчні млинці також нарізаємо тонкою соломкою.

Крок 6. Перекладаємо в салатницю копчену курку, млинці, консервовану кукурудзу і дрібно нарізану зелень. Далі заправляємо все майонезом з часником, ретельно перемішуємо і подаємо салат до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!