Покроковий рецепт салату з копченою куркою і яєчними млинцями
Для початку, обсмажуються на сковороді яєчні млинці, після чого вони нарізати соломкою і перекладаються в салатницю. Потім до них додається копчена курка, кукурудза і зелень. Далі все заправляється майонезом з часником і перемішується. У підсумку виходить дуже смачний і ситний салат.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Курка копчена – 100-150 гр.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Кукурудза консервована – 40 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Майонез – 1 ст. л.
- Петрушка свіжа – 1 гілочка.
- Крохмаль – 1.5 ст. л.
- Сіль – щіпка.
- Перець чорний мелений – щіпка.
- Рослинне масло – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Починаємо з приготування млинців. В підходящу ємність розбиваємо три яйця, додаємо туди сіль, крохмаль, чорний мелений перець за бажанням і все ретельно збиваємо виделкою або вінчиком, щоб не було грудочок.
Крок 2. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії, виливаємо туди третину яєчної маси і обсмажуємо з двох сторін приблизно за 30 секунд. Таким чином має вийти три яєчних млинчика.Крок 3. Майонез перекладаємо в невелику ємність, додаємо до нього пропущений через прес часник і перемішуємо.
Крок 4. Копчену курку виймаємо з упаковки і нарізаємо її соломкою. Обов’язково прибираємо кістки, якщо вони там є.
Крок 5. Яєчні млинці також нарізаємо тонкою соломкою.
Крок 6. Перекладаємо в салатницю копчену курку, млинці, консервовану кукурудзу і дрібно нарізану зелень. Далі заправляємо все майонезом з часником, ретельно перемішуємо і подаємо салат до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!