Простий і смачний рецепт салату з яєчними млинцями і шинкою
До обсмаженою яєчних млинців додаються шинка, листя салату, огірки і консервована кукурудза. Потім все заправляється майонезом і добре перемішується. Виходить дуже смачний, ситний і простий у приготуванні салат, який порадує всю вашу сім’ю.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Шинка – 200 гр.
- Листя салату – 1 пучок.
- Огірки свіжі – 2-3 шт.
- Кукурудза консервована – 1 банку.
- Зелень – за смаком.
- Майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Рослинне масло – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Починаємо з приготування млинців. В підходящу ємність розбиваємо курячі яйця, додаємо до них сіль за смаком, борошно і ретельно збиваємо виделкою або вінчиком, щоб не було грудочок.
Крок 2. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому тонкі млинці з двох сторін.
Крок 3. Перекладаємо яєчні млинці на тарілку, даємо їм охолонути й нарізаємо тонкою соломкою. Таким же чином нарізаємо свіжі огірки і шинку. З консервованої кукурудзи зливаємо сік.
Крок 4. Листя салату ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і рвемо руками на невеликі шматочки. Зелень дрібно рубаємо ножем.
Крок 5. Беремо відповідну салатницю, відправляємо туди яєчні млинці, шинку, кукурудзу, огірки, зелень і салат. Далі додаємо сіль з чорним меленим перцем по смаку, заправляємо майонезом, добре перемішуємо і подаємо до столу в якості закуски або самостійного блюда.