Салат з яєчними млинцями – 10 рецептів з покроковими фото

Простий і смачний рецепт салату з яєчними млинцями і шинкою

До обсмаженою яєчних млинців додаються шинка, листя салату, огірки і консервована кукурудза. Потім все заправляється майонезом і добре перемішується. Виходить дуже смачний, ситний і простий у приготуванні салат, який порадує всю вашу сім’ю.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Шинка – 200 гр.
  • Листя салату – 1 пучок.
  • Огірки свіжі – 2-3 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 банку.
  • Зелень – за смаком.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Рослинне масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Починаємо з приготування млинців. В підходящу ємність розбиваємо курячі яйця, додаємо до них сіль за смаком, борошно і ретельно збиваємо виделкою або вінчиком, щоб не було грудочок.

Крок 2. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому тонкі млинці з двох сторін.

Крок 3. Перекладаємо яєчні млинці на тарілку, даємо їм охолонути й нарізаємо тонкою соломкою. Таким же чином нарізаємо свіжі огірки і шинку. З консервованої кукурудзи зливаємо сік.

Крок 4. Листя салату ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і рвемо руками на невеликі шматочки. Зелень дрібно рубаємо ножем.

Крок 5. Беремо відповідну салатницю, відправляємо туди яєчні млинці, шинку, кукурудзу, огірки, зелень і салат. Далі додаємо сіль з чорним меленим перцем по смаку, заправляємо майонезом, добре перемішуємо і подаємо до столу в якості закуски або самостійного блюда.