Смачний салат зі свіжих кабачків і баклажанів
Смачний салат зі свіжих кабачків і баклажанів можна запросто подати навіть до святкового столу, бо як його зовнішній вигляд викликає підвищення апетиту при одному погляді! Яскраві фарби, яскравий аромат і незвичайна заправка, на основі соєвого соусу і кунжуту.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Баклажани – 1 шт.
- Кабачок – 1 шт.
- Томати «черрі» – 200 гр.
- Сулугуні – 150 гр.
- Часник – 2-3 зуб.
- Кунжут – 2 ст. л.
- соєвий Соус – 4 ст. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сік лимона – 1 ч. л.
- Перець гострий мелений – за смаком.
- Масло – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Обполіскуємо молодий баклажан і кабачок, зрізаємо хвостики і нарізаємо невеликими скибочками.
Крок 2. У сковорідці розтоплюємо вершкове масло.
Крок 3. Закидаємо нарізку і обсмажуємо близько 7 хвилин до утворення характерною скоринки.
Крок 4. Посипаємо компоненти рубаним часником, перемішуємо і викладаємо в тарілку. Остуджуємо.
Крок 5. Склад доповнюємо подрібненої кінзою і соєвим соусом – заважаємо.
Крок 6. Видавлюємо сік з лимона.
Крок 7. Закидаємо половинки чері.
Крок 8. Закидаємо кубики сиру і поливаємо оливковою олією.
Крок 9. Посипаємо кунжутом і наполягаємо в холоді півгодини або відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!