Салат зі свіжих кабачків – 7 смачних рецептів на кожен день з покроковими фото

Смачний салат зі свіжих кабачків і баклажанів

Смачний салат зі свіжих кабачків і баклажанів можна запросто подати навіть до святкового столу, бо як його зовнішній вигляд викликає підвищення апетиту при одному погляді! Яскраві фарби, яскравий аромат і незвичайна заправка, на основі соєвого соусу і кунжуту.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Баклажани – 1 шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Томати «черрі» – 200 гр.
  • Сулугуні – 150 гр.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Кунжут – 2 ст. л.
  • соєвий Соус – 4 ст. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сік лимона – 1 ч. л.
  • Перець гострий мелений – за смаком.
  • Масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Обполіскуємо молодий баклажан і кабачок, зрізаємо хвостики і нарізаємо невеликими скибочками.

Крок 2. У сковорідці розтоплюємо вершкове масло.

Крок 3. Закидаємо нарізку і обсмажуємо близько 7 хвилин до утворення характерною скоринки.

Крок 4. Посипаємо компоненти рубаним часником, перемішуємо і викладаємо в тарілку. Остуджуємо.

Крок 5. Склад доповнюємо подрібненої кінзою і соєвим соусом – заважаємо.

Крок 6. Видавлюємо сік з лимона.

Крок 7. Закидаємо половинки чері.

Крок 8. Закидаємо кубики сиру і поливаємо оливковою олією.

Крок 9. Посипаємо кунжутом і наполягаємо в холоді півгодини або відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!